Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Brushlar Ekrana sığmıyor nasıl klasörlerim? (gruplandırırım_?) {YARDIM}
Kullandığım brush sayısı arttı ve brush seçme ekranına gelince ekrana sığmayanlar oluyor. Kullanışlı bir biçimde klasörleyebilir miyim ? Yani gruplandırabilir miyim bunları ?
Brushların istediniz kadarını load bölümünden programa ekledikten sonra aynı menüden save yapabilirsiniz. Bu şekilde istediğiniz kadar sınıflandırma yapabilir ve kayıt yaptığınız dosyadan tekrer açıp kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar brushpilot diye bir program var eğer onu bulup indirirseniz bilgisayarınızdaki yüklü olmayan tüm brusları photoshop a yüklemeden o program vasıtasıyla görüp işinize yarayacak olan brushı photoshop a yükleyebilirsiniz. ben kullanıyorum gerçekten muhteşem bir program yalnız şu an için sadece machintosh bilgisayar için olanını buldum ama siz pc içinde kullanılanını bulursanız yükleyin kolay gelsin. www.brushpilotapp.com