Neler yeni

bu arı! başka arı..

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
resimler alıntıdır

arick.jpg

Benzer konular

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arıyı niçin bu kadar bozdunuz ki...Çok çekiştirmişsiniz...Ayrıca diğer kutular neden boş?Ve en önemlisi çalışmanın amacı nedir?İyi çalışmalar...

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Yerleştirmelerde problem var.arının kesişimleri göze hoş gelmıyor daha anlasılmayan bır sekılde sonlandırabılırdınız.Üzerinde durun ve Bu çalışmanın mantığı nedir söyleyin.:)

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arıyı niçin bu kadar bozdunuz ki...Çok çekiştirmişsiniz...Ayrıca diğer kutular neden boş?Ve en önemlisi çalışmanın amacı nedir?İyi çalışmalar...

Yerleştirmelerde problem var.arının kesişimleri göze hoş gelmıyor daha anlasılmayan bır sekılde sonlandırabılırdınız.Üzerinde durun ve Bu çalışmanın mantığı nedir söyleyin.:)

çalışmanın amacını sormanız biraz garip geldi :wink:arını bu işleri yaptığını göstermekti dergidir veya katologtur öyle bir amacı yok zaten selbest çalışma::sleepy:

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
bu arı yanlış hatırlamıyorsam arı filmi bee movie filmindeki arı" hatta cem yılmaz seslendirmişti:D

onun dışında arkadaşların da dediği gibi çok çekiştirmişsiniz resimleri bozulmuş resim kötü gözüküyor.

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu arı yanlış hatırlamıyorsam arı filmi bee movie filmindeki arı" hatta cem yılmaz seslendirmişti:D

onun dışında arkadaşların da dediği gibi çok çekiştirmişsiniz resimleri bozulmuş resim kötü gözüküyor.

ben zaten resimin lerin alıntı olduğunu söylemiştim resmide çekiştirmedim internette bakarsanız eğer çekilmemiş olduğunu görecekseiniz yidene yorum için teşekkürler