Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu bilgisayarda Corel Çalış mı?

doruk677

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu bilgisayarda Corel Çalış mı?
Özellikler bu :)
adszxc.jpg

doruk677

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar cvp verin.
indirmeye başlayayım yada başlamayayım.
haydeee noronlor beyne eller klavyeye...

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
corel derken corel draw dan bahsediyorsan
windows xp ve üstü işletim sistemini çalıştırabilen her bilgisayarda çalışır

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet ama pc çok dandik.. kasma yapar dimi ?

corel 11 kurun kasmaz. ama x3 ve üzeri kullandığınızda (x2 de zaten ayri bir alem) direk kasar. corel sanildiği üzere ekran kartına cok yüklenmez ram ve HDD'den cok fazla yer. 256 MB ve Pentium 2 minimum gereksinimleridir ama dediğim gibi 11 kullanmaya bakın ve evet resim vb işlemlerle uğraştığınızda kasması muhtemel.

doruk677

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel 11 kurun kasmaz. ama x3 ve üzeri kullandığınızda (x2 de zaten ayri bir alem) direk kasar. corel sanildiği üzere ekran kartına cok yüklenmez ram ve HDD'den cok fazla yer. 256 MB ve Pentium 2 minimum gereksinimleridir ama dediğim gibi 11 kullanmaya bakın ve evet resim vb işlemlerle uğraştığınızda kasması muhtemel.

tenk yu meri maç. geç oldu :rofl:

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel ve serileri her bilgisayarda çalışır. ama pc de kullanılan parçaların versiyon ve eski sistemlere göre göre kasma yapar. ama corel in illede bir sürümünü kullanacaksan corel drawx5 i kullan. ben 11 i kullanıyordum ama x5 te herşey daha çok elinin altında ve özelliklere daha hakim. yani ben corel de x5 i kullanıyorum. ama ingilizceye iyi hakimsen kullan derim.