Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
photoshopta; custum shape tool ile boş sayfaya kalp çiz bunu seçili alan yap yeni layer olarak al sonra bu layerı kopyala ve kalp çevresi kadar büyüt büyük kalbin içindeki küçük kalbi sil style bölümünden yada effect kısmından yanlarını bevel ile şişir gerisi kolay zaten olmazsa ekle detay vereyim...
photoshopta; custum shape tool ile boş sayfaya kalp çiz bunu seçili alan yap yeni layer olarak al sonra bu layerı kopyala ve kalp çevresi kadar büyüt büyük kalbin içindeki küçük kalbi sil style bölümünden yada effect kısmından yanlarını bevel ile şişir gerisi kolay zaten olmazsa ekle detay vereyim...
Açık açık yazsanız da konunuz sadece size hizmet etmese... Okuyup da aynı şeyi yapamayanlar da faydalansa. Takıldığınız yerleri yazsanız da benzer şekilde takılanlar da çözüm bulsa...
Açık açık yazsanız da konunuz sadece size hizmet etmese... Okuyup da aynı şeyi yapamayanlar da faydalansa. Takıldığınız yerleri yazsanız da benzer şekilde takılanlar da çözüm bulsa...
evet haklı bir eleştiri ama atladığınız bir yer var bilen kişi ben değilim adam elinden geldiği kadar belkide vaktinin el verdiğince bir şeyler söylemiş ve eğer yapamazsan beni ekle aydınlatayım seni demiş ben bu sözlerin üstüne ona diyemem ki burada anlat yüzsüzlük ve saygısızlık olur diye düşünüyorum ama eğer nasıl yapıldığını öğrenirsem söz veriyorum resimli olarak burada anlatacağım böylece herkes faydalanmış olacak teşekkürler.
corelde sonuca çak yakın birşekilde yapmayı ögrendim saolsun bir abim gösterdi. acıklayacam diye söz vermiştim acıklıyorum resimli anlatım dedim ama resmegerek yok gercekten çok kolay ve kullanışlı bir bilgi. corelde çizmiş oldugumuz resmi bitmaxtan resim şekli ceviriyoruz burda dikkat edilmesi geren husus dp 300 dem fazla olursa sorun oluyor bilginize. resim halinde olun şeklimizi corelfotopointte acıyoruz ordan efektif menüsünden textre dasonra pilastic tiyoruz yani pilastik efek vermek anlamıan geliyor cıkan ekranda istediğin ayarı ver şekle ne olursa olsun 3 boyutlu boru şekiline getiriyor göllendiriyor ışıklandırıyor ama ben elimdeki çalıma zannediyorum foto şop çalıması çünki ben yaptım %90 tut oldu çok benzedi ama tam olarak değil. burda herkesin huzurunda mesaj ali abime teşekkürler bu bilgiyi bana ögrettiği için.