Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Arkadaşlar Aşağıdaki Resimde Olduğu Gibi N İle K Yı Nasıl Birleştirip Shap'e Uygun Hale Getirebilirim Bunu Yapan Kişiye Sordum Ama Söylemedi Rectangle Tool Lamı Yaptınız Dedim Hayır Dedi Yardım Edenlere Şimdiden Teşekkürler
önce bi kare çizim çapraz çevirerek o şekli elde ediyorsun içine beyaz nk yazıyorsun k nın uzayan beyaz kısmınıda shape le uzatıp daha sonra gölge işine geçiyorsun
eğer harfleri kendi tasarladıysa yaratıcılıkla kolay bir şekilde pen tool kullanarak photoshop da yapmıştır eğer font kullandıysa iki harfi kesiştirip çizgileri de yine pen tool ile kullanarak eklemiştir diye düşünüyorum.
o kare şekil png durumunda çünkü sadece kareyi yeni bir çalışma sayfasında açmış ve arkaplanını silmiş sonra harfleri ekleyip katman haline getirip katmanların hepsini birleştirip tek katman haline getirmiş sonra harfleri seçip del yapınca png resim olur zaten sonra farklı bir çalışma sayfasına aktarmış eğer anlamadıysan msn adresini ver yardımcı olayım