Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu da alkışlanır mı? sizin alkışlanacak birşeyiniz var mı?

senem sevtap

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende anneme alkış ıstiyorum lise dönemimde boynuma taktığım haç ı müdürün benden alıp annemi okula çağırıp benim okulu örgütlemeye çalıştığımı söylemesiyle anneminde evde bana haçtan gelen şeyi niye takıyosun diyi saatlerce tartıştığımız halde kolyenin hac tan gelmediğini haç sembolü olduğunu birtürlü anlamamasına ( hağla haçtan geldiğini düşünüyo) alkış

Bu güzel konuyu açtığı için shedesign'a :alkis:

Hala kelimesini hağla diye kullanan arkadaşa alkış :):alkis:

Son düzenleme:

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
bi ara pazarlamacı olarak çalışmıştım bir eve degi abonesi için gittim kapıyı çaldım kimo diye soruldğundaa beniiiiiiiiim diye cevap vermiştim :D:D:D:D

arkaadaşım baban geliyo dediğinde hangi babam demiştim :D:D:D

lisedeyken arkadaşlar beraber kağıt sınav kağıdı çalışmıştık a gelirse o b gelirse ben yapcaktım tam tersi gelirse değişecektik bana b yi verdi onu ynaımdan kaldırdı :D ben 90 almıştım oda sınavda ağlamıştı, bunu yapan listening hocamada bi alkış :D:D:D

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ben de hayatımdaki ilk ve son kopya denememde harita metod olan koca bir defterin sayfalarını dizimin üstünde şakır şakır çevirmiştim. Hoca gelip "o ne?" dediği zaman ona cevabım "ben de bilmiyorum yerde buldum, ne defteri diye bakıyordum" olmuştu... Kopya çekemedim, sınavdan 100 almıştım... sevgili Almanca öğretmenim (Mustafa Şahin) yalan söylediğim halde, beni anlayabildiği için alkış istiyorum... ve yine bana kopya çekebilme ihtimalim olduğu halde 100 verdiği için ayrıca bir alkış, bana son dakikaya kadar güvendi çünkü... Ellerinden öpüyorum benim canım öğretmenimin. En büyük alkışı kendime istiyorum, beni protesto edin, ayıp etmişim düşündüm de .... (oblu cümlelerin kalıbına hala sinir olurum)

mavi gül

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende oğluma bir alkış istiyorum 2 buçuk yaşında söylediği içten bir şarkı için...hem bir tebessüm hem mutluluk gözyaşı izlemek isterseniz de koyabilirim. ama nasıl koyacağımı bilmiyorum..

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Lise sonda Sanat tarihi 6 adet sınavın 5 inin kağıdını çalarak bütün sınıf 5 sınavdan 90 aldık ve hoca hiç birşey anlamadı bunada alkış istiyorum :D

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
bende oğluma bir alkış istiyorum 2 buçuk yaşında söylediği içten bir şarkı için...hem bir tebessüm hem mutluluk gözyaşı izlemek isterseniz de koyabilirim. ama nasıl koyacağımı bilmiyorum..

forum kurallarının ıcerısınde yazıyor mavi gül mutlaka görmek isteriz :)

Lise sonda Sanat tarihi 6 adet sınavın 5 inin kağıdını çalarak bütün sınıf 5 sınavdan 90 aldık ve hoca hiç birşey anlamadı bunada alkış istiyorum :D

ben de hayatımdaki ilk ve son kopya denememde harita metod olan koca bir defterin sayfalarını dizimin üstünde şakır şakır çevirmiştim. Hoca gelip "o ne?" dediği zaman ona cevabım "ben de bilmiyorum yerde buldum, ne defteri diye bakıyordum" olmuştu... Kopya çekemedim, sınavdan 100 almıştım... sevgili Almanca öğretmenim (Mustafa Şahin) yalan söylediğim halde, beni anlayabildiği için alkış istiyorum... ve yine bana kopya çekebilme ihtimalim olduğu halde 100 verdiği için ayrıca bir alkış, bana son dakikaya kadar güvendi çünkü... Ellerinden öpüyorum benim canım öğretmenimin. En büyük alkışı kendime istiyorum, beni protesto edin, ayıp etmişim düşündüm de .... (oblu cümlelerin kalıbına hala sinir olurum)

bi ara pazarlamacı olarak çalışmıştım bir eve degi abonesi için gittim kapıyı çaldım kimo diye soruldğundaa beniiiiiiiiim diye cevap vermiştim :D:D:D:D

arkaadaşım baban geliyo dediğinde hangi babam demiştim :D:D:D

lisedeyken arkadaşlar beraber kağıt sınav kağıdı çalışmıştık a gelirse o b gelirse ben yapcaktım tam tersi gelirse değişecektik bana b yi verdi onu ynaımdan kaldırdı :D ben 90 almıştım oda sınavda ağlamıştı, bunu yapan listening hocamada bi alkış :D:D:D

Bu güzel konuyu açtığı için shedesign'a :alkis:

Hala kelimesini hağla diye kullanan arkadaşa alkış :):alkis:

tesekur ederım senem ve diyer arkadaşlarım hepinize benden kocamannnnn alkış

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

««cerven»»

🌱Yeni Üye🌱
9.sınıftaydım psikoloji dersinde müdür yardımcısı nöbetçi öğrenci ile beni odasına çağırttı, gittim yanına.
bana "ben seni pencereden izliyorum niye derste kağıtlardan uçak yapıp oynuyosun" dedi.
sınıfın geneli öyle hocam diye cevap verdim. sinirli bir şekilde derste hangi öretmenin olduğunu sordu. hocanın ismini söylediğimde(bayan bir hocaydı) birden yumuşayıp hee normal o zaman diyip beni sınıfa gönderen ENGİN KURT adlı değerli öğretmenime alkış istiyorum..:alkis::alkis::alkis:

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
1- Efendi Çocuklar
> Lütfen bir alkış benim ananeme zira kendisi geçen gün televizyonda zap
> yaparken, Aydın ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunları çok severim,
> mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor, terbiyeli çocuklar' dedi.

2- Çevir çevir
> Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş. Lütfen o
> büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen
> gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da.

:rofl:
çok güldüğüm için bende seni alkışlamak istiyorum :clapping:

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
Takisden inerken taksici parayı isteyince "Abi param yok istersen aldıgın yere geri götür" diyen Mustafa arkadaşımı anıyor ve alkışlıyorum

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
telefonla beni evden arayıpta evdemisin diye soran arkadaşıma
kocaman bi alkışşşşşş

bysoftware

🏅Acemi Tasarımcı🏅
insanlarımıza alkış ; Dükkanımıza Fotoğraf Çektirmeye Gelen Müşteri belden yukarı fotoğraf çektirecem demesine :):):)

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
Arı Üyeliğe Hak Kazanan ve 2000. mesaja doğru emin adımlarla ilerleyen kendime kocaman bir alkış istiyorum :)
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :monkey1: :dance: :clapping: :clapping: :party: :party: :rofl:

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
pazar günü çalışan işkolikleri :alkis: liyorum :D