Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
asit..bunu da begendim renk secimin fontlar ve sayfa düzeni hiç rahatsız edici değil.görsel olarak sade ve uyumlu bir bütünlük yakalamışsın..eline saglık..ne dyimki
Bence kusursuz. CSS kullandım demişsiniz. Bu sadece fontlar v.s için standart kullandığımız şekilde mi yoksa tamamen siteyi css ile mi oluşturdunuz. Eğer böyleyse ve bir de üzerine ASP ile güzelce kodlamışsanız harika
Ben sitenin tüm yapısını CSS'ye ekleme konusunda hayli sıkıntılıyım. Güncelleme açısından faydalı olduğu söylense de bana hiç mantıklı gelmiyor.
sadece fontlar başlıklar falan css full css site yapmayı daha denemedim hiç zaten fırsat olmuyor yorumunuz için teşekkürler admin panelli, flash animasyonuda hoş bir sayfa olacak
Aslında siteyi oluştururken hangi peryotlardan geçtiğinizi özetle yazarsanız güzel örnek olur. Az önce bu kategoride diğer başlığınıza da baktım faydalı olurdu böyle birşey.
1-photoshopta tasarımı hazırladım 2-html olarak parçaladım 3-css ile düzenlemeleri yaptım 4-sql de veri tabanıyla ilişkili olacak sayfaların tablolarını oluşturdum 5-visual studio ile html sayfasını kodladım 6- şuan uğraştığım kısmı burası işte admin paneli dosya yükleme vs tarzı işlevleri kullanıcı girişli olarak yapıyorum yeterlidir umarım