Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu da benim firmam çizgi reklam tanıtım logosu

desinator18

🌱Yeni Üye🌱
izgireklam.jpg
yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

Benzer konular

arvaly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmanız görünmüyor

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma görünmüyor

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Renk seçimi kötü geldi bana ve o kutucuklar çok göze batıyor... Biraz daha düzene girerse eğer temel olarak hoş olmuş bence...

Başarılar..,

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"g" sanki "q" gibi olmuş.elinize sağlık.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
renk uyumunda sorun var bence daha uyumlu renkler kullnabilirsin ve g yi de q ya benzemekten çıkartırsan gayet hoş bir çalışlma olacak.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
renk uyumunda sorun var bence daha uyumlu renkler kullnabilirsin ve g yi de q ya benzemekten çıkartırsan gayet hoş bir çalışlma olacak.

aslına bakarsanız buna katılmıyorum çünkü onu okurken kimse q olarak okumaz kime sorarsanız sorun çizgi diycektir bence gayet hoş bi çalışma olmuş
q dahil

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence yazının etrafındaki çizgiyi kaldır ve güzel bi zemin at."g" harfinin ucunuda kalemden yap tam olsun ;)
başarılar

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Renk seçimi kötü çizgi değilde çizqi gibi okunuyor yani gaziantepin g'si
question'ı q'su gibi oluyor.

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
fena değil ama i harfindeki sarı kutucuk soluk kalmış. beyaz fon üstünde görünmüyor. q konusu çok sorun değil bence. evet öyle görünüyor ama sanırım herkes ilk bakışta çizgi diye okuyordur. ama kuyruğun sivri kısmına kalem yapma fikri hoş. zaten öyle bir hava katmışsın. eline sağlık

görselci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel fakat sarı kutuyu daha başka renk deneyebilirsin birda siyah konturu biraz daha belirgin yapabilirsin başarılar dilerim

nnunum

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasim eger gercek bir gorus istersen, ben sana söyliyeyim... Çizgi Reklam Tanitim senin kendi firmansa ve sende grafikersen yada bu isten gercekten anlayan birisi isen sana şunu diyorum, bu logo hiç bir şekilde olmamış. Senin logon gercekten super olmalı ki is almaya gittigin musteri senin kartvizitindeki logonu görünce aaaa bu adam gercekten isten anlıyor demeli. Cünkü logon senin bir anlamda nüfus cüzdanın gibi bişeydir. Heryerde seni ve firmani temsil eder. Senden ricam gercekten logona cok özen göster bu çok önemli.

Şayet seni kıracak elestirilerim olduysada özür dilerim.

Saygılar

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
g harfini q olarak okudum yani :) ayrıca g harfi nedne aşağıya sivri inmiş olmamış.
Kutucuklar göze batıyor :(

reklikarpot

🌱Yeni Üye🌱
bence o kutucuklar çok manasız olmus hiç bir şey ifade etmiyor çok özensiz bi çalışma gibi duruyor.sende bi alıcı gözüyle bakarsan farkedersin kusura bakma ama gerçekten kötü, bana kalırsa 4 , 5 tane daha değişik tasarımla dene ve bir birlerinle kıyasla

black ghost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel duruyor ama umarım o karelerin kenarları sert değilde yumuşaktır :) eline sağlık.Biraz farklı renk alternatifleride çıkartabilirdin tabi...

MOHYY

🌱Yeni Üye🌱
reklam tanıtım yazısı biraz üstte olmalı birinci i harfinde ki sarı renk olmamış g harfini reklam tanıtım yazısı ile bütün hale getirmelisin.ç ve i'lerde kahverengi yeşil yada laciverti dene