Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu efekti nasıl verebilirim?Acil :(

ilaydadles

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cizgi81ag2ps.jpg

Merhaba arkadaşlar resimdeki gibi ekranı yırtarak çıkma efekti vermek istiyorum çok acil,yarıdmlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Benzer konular

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
Gösterdiğiniz örnek, bir EFEKT değil, ÇİZİMdir. Yani oturup çizeceksiniz.

Bu işin programlar içindeki bir takım HAZIR EFEKTlerle yapıldığını düşünenler için ACI bir örnek, ne yazık ki...

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gösterdiğiniz örnek, bir EFEKT değil, ÇİZİMdir. Yani oturup çizeceksiniz.

Bu işin programlar içindeki bir takım HAZIR EFEKTlerle yapıldığını düşünenler için ACI bir örnek, ne yazık ki...

Ağzına sağlık :)

ilaydadles

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Başınız göğe erdi sanırım cevap yapıştırdığınızı düşündüğünüz için. Stresinizi gidin başka yerde atın, sadece yardım istedim,küstah olmanıza gerek yoktu. Herşeyin hazırını yapsam benim adım grafiker olmazdı.

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
Cevap filan yapıştırmıyorum. Yardım istemişsiniz, size yardım ediyorum. Doğrusunu anlatıyorum. Yardım almayacaksanız veya DOĞRUNUN ne olduğunu anlamamakta ısrar edip bir de üstüne hakaret edecekseniz, burada işiniz ne?

ilaydadles

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hakaret ettiğim falan yok. Çizicem drop shadowla gölge vericem bunun dışında başka birşey yok mu bu kadar mı? Zaten sanırım yanlış yere konuyu açmışım ilk defa yazıyorum.

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
Başınız göğe erdi sanırım cevap yapıştırdığınızı düşündüğünüz için. Stresinizi gidin başka yerde atın, ...küstah olmanıza gerek yoktu.

Konu doğru yerde ama bunlar yanlış. Maaşallah, ne dil...

Evet, aynı şekilde çizip, artık drop shadow mu verecekseniz, istediğinizi veriniz. Başka bir şeye gerek yok.

hayabusa.69

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
KPT efektler var arkadasim onlarda bulabilirsin.
tam cozum degil ama fikir vermek istedim.

ilaydadles

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tamam teşekkür ederim ikinizede.

onlykorebe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biyerlerden yırtık kağıt deseni bulun.Biraz oynayın üzerinde basitçe halledin.Yada fotoğrafı kendiniz çekebilirsiniz.
O kadarda abartılcak birşey değil.Gerekli araştırmayı yaptıktan sonra ulaşamayacağınız nokta yok bu çalışmada.Kendilerini üstün zannedenler pratik olmaktan bir nebze yoksunlar gibime geliyor.
Ben çizim yapıyorum işlerimi özgün yapıyorum.Sen yapabiliyomusun bunları yada o yada şu falan filen :D

Bu forumda herkes istediğini oluyor.Görsel yönetmen,sanat yönetmeni, art direktör :)
sonsuza kadar öğrenci grafiker olarak kalmak istiyorum.Ne zaman ben grafikerim dersem o zaman gelişimimin durduğu nokta olacaktır.

Aklımda kalmıstı yazayımdedim.
Herkese mutlu çalışmalar.