Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu efekti nasıl verebilrim ?

hasano7

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşLar Şu fotoğraftaki efekti veremiyorm ders olarak anLatırsanz sevinirim :)

Benzer konular

lemaket

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten güzel bi efektmiş ilk defa gördüm ,eğer bu efekti bilen varsa anlatsın lütfen hoş bi çalışma çünkü :p

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
Ben efekti göremedim?? siyah beyaza çevrilmiş bi deniz manzarasaı üzerinde opacity değeri düşürülmüş dekupeli 2 tane resim (sağda ve solda) var ve ortada sadece siyah beyaza çevrilmiş bi resim var. Tamamda efekt nerde?

emrearibulan

🌱Yeni Üye🌱
nasL yapıLdıqını anLatırmsn ?
Her resim ayrı layer'da olsun.
Şeffaf görünecek olan resimlerde görünmesini istemediğin kısımları kolayına nasıl geliyorsa sil.
Layer'ların channel'larını kullanarak istediğin gibi siyah beyaz a çevir resmi (bunun çok farklı yöntemleri var ama bence basit olarak en rahatı bu)
Yine Layer'ın hemen üzerinde bulunan Opacity 'den ne kadar şeffaf olacağını ayarla.

Bymela

🌱Yeni Üye🌱
aynı resimi iki defa açıp bir tanesi üzerinden işlem yapıyorsun önce resmi kes ondan son işlem yapılmamış resmin üzerine sürükle yan çevir ofasif değerini düşür gölse olu diğerini de aynı şekilde yap ofasif değerini düşür silgi değerlerini düşür hafif bir silmeyle Yaparsın sonra hepsini bir anda siyah beyaz effecti vererek yapa bilirsin Kolay gelsin .....