Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu efekti nasıl yaparım acil lazım lütfen ?

Benzer konular

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
benim gördüğüm ışıklandırma ve derinlik "depth the field" i soruyorsan after effects ile rahatca yapabilirsin.

Burnett

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
^ Yukarıdaki komşu haklı =D.

Posoidon

🌱Yeni Üye🌱
Texture uygulanmış arkadaşım yumuşak texture

Burnett

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yada yeni bir layer açılıp yumuşak renkelrle bir gradient yada fill yapılmış.Layerın özelliği "Soft Light" olarak değiiştirilip biraz fill ayda opacity'den düşürülmüş.Şahsen benim tahminim böyle.Ki anca böyle olabilir.

Secret man

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya bakın bir resim gösterip bu nasıl olur diye soru olmaz photoshopda bin bir türkü seçenek var şimdi hafif yellow vermişdir veya ordaki kişiyi decube edip featherını 5 yapıp dier tarafları koyu yapmışdır veya veya vs... bir şekil olur bunu nasıl çizerim dersin bu efekt nasıl olur böle soru mu olur ? adamın yapdığı değerler kaç ? bunuda bilmek lazım.

Burnett

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir kere adam değerleri verse nasıl yaptığını öğrenir captan.xp.Yani senin cümlen de biraz saçma olmuş.Ayrıca ne değerleri?Sende bunu cevapla.

Secret man

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir kere adam değerleri verse nasıl yaptığını öğrenir captan.xp.Yani senin cümlen de biraz saçma olmuş.Ayrıca ne değerleri?Sende bunu cevapla.

saçma bir şey yok he bilmiyordur öğrenmek istiyordur diyecem , buralardan başlamakda pek mantıklı gelmiyor bana anlıyacan bu , yağmur efekti olur nasıl yapdın bire bir aynı değeri denk getiremezsin bu konuda sölemek istedim.

Burnett

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O zaman ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.Ayrıca belkide brightness yapılmıştır.O adam ordan kesilip yeni layer açılır,ardından arka plan layerına gelinir ardından image>adjustments>Brightness/Contrast seçilir.Ordan biraz brightness ve contrast yaparsın.Bu kadar basit.Bir çok yolu var.Arka plan sarımsı ise böyle olur.

Secret man

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vs. vs. vs. çeşit çeşit :) yolları var kardeşim.

Burnett

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yada biraz clipping mask ve layer mask bilgin varsa onlarla yap ;).

sevgi92

🌱Yeni Üye🌱
bn bi yerdenn indirdimm su brush ını ama kullanamıyorum daha dogrusu su rengini veremiyorumm nasıll yapılıyoo bunun ayarları bilen var mı acaba?

bu resimdeki brusları indirmiştim:

resimde gördüğünüz bruslarıı indirdim fakatt dedğim gibi kullanamıyorum
bilen biri varsaa bilglendirevbilir mi şimdiden teşekkürler.. :wink:

Son düzenleme:

captan.xp

🌱Yeni Üye🌱
Aslında yanlış demişim bu efekti nasıl veririm demekle hepinizden özür diliyorum =) Hd kalitesinde Nasıl yapabilrim diye sormaya çalıştım .d ama neyse Biliyorum artık photoshop cs5 ile artık çok basit tşkrler yinede