Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence orda yüksek bir kot farkı vardı az bir eğimle kurtaramıyacaklarını anlayınca mecbur kaldılar böyle yapmaya....nası senaryo ama (senaryo değil resime dikkatlice bakın göreceksiniz)
bence gerekli olmasa yapmazlardı herelde orda bir tam dönemeçte dik bir yamaç var galiba o yüzden yapmışlar yoksa göz yanılması mı hava olsun diyemi yapmışlar
Şaka bir yana kot farkıyla alakası yok. Kot farkıyla olsa dünyada köprü veya viyadük diye bir kavram olmazdı Ortakısımda görülmesini istedikleri bir şey den dolayı yapmış olabilirler. Başka bir açıklama gelmiyor aklıma
Bence orda yüksek bir kot farkı vardı az bir eğimle kurtaramıyacaklarını anlayınca mecbur kaldılar böyle yapmaya....nası senaryo ama (senaryo değil resime dikkatlice bakın göreceksiniz)
e düzelttim yahalamı[/QU resim amerrikanları herhalde öyle sanıyorum orda asvalt çalışması bol olduğu için ellerinde asvalt artmış ou kullanmak için böyle bir viraş yapmışlar tamam ben beriye geliyim :rofl::rofl: