Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu Fotoğrafı Nasıl Yaparım [YAZI-EFEKTLER]

saitkose123

🌱Yeni Üye🌱
Selamun aleykm kardeslerım ben bı face sıtesınde su fotoğrafı buldum bunun gıbı fotoraf nasıl yaparım , boyle yazılar nasıl yaparım yardım cı olurmusunuz

Selamun aleykm kardeslerım ben bı face sıtesınde su fotoğrafı buldum bunun gıbı fotoraf nasıl yaparım , boyle yazılar nasıl yaparım yardım cı olurmusunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:

mgcwnd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pek efekt yok bunda. follow ve dreams yazılarında gaussian blur var gibi az miktarda.0,8 yada 0,9 px kadar. Birde çözünürlükten kaynaklanmıyorsa eğer " ve your' da dışa doğru noise var gibi. outher glow ayarlarından biraz white noise verebilirsin.

saitkose123

🌱Yeni Üye🌱
Cok saol kardesım bi fotoğraf daha atıyım ama ben yenıyım bukadar ınce anlamam bunun dersı falan varmı ???

mgcwnd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cok saol kardesım bi fotoğraf daha atıyım ama ben yenıyım bukadar ınce anlamam bunun dersı falan varmı ???

photoshop eğitimi alabilirsin. Beraberinde ve Fikir sahibi olmak için internet üzerinden photoshop tutorials iş görür.

murat volkan

🌱Yeni Üye🌱
butür tasarımları vectorel tabanlı programlar yapılır, ya hazır fontları indirip bu istediğiniz şekilde kurgularsınız diğer şekiller ise teker teker bilgisayar ortamında çizilir