Neler yeni

Bu gün ne renksin ?

eftel_yakamoz_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kahve tonları
kaoyu kahve pantolon kumaş kahve badi hardal rengi kareli süveter ve hardal bot ve çanta:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Buz mavisi birazcık dar paça kot, Dar kesim spor beyaz gömlek üzerine yine dar kesim oldukca tatlı pembe renginde V yaka ince kazak :)) Üzerine mont saç ve sakal her zamanki gibi :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Bugün idman günü(ydü) :D dolayısıyla spor giyim :)
Dar esofman siyah üzeri açık mavi renk, sarı ve acık mavi sweet üzeri beyaz polar. Yeni yıkanmış temiz spor beyaz ayakkabı :)) sonra omzuma antrenman valizim :D

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
oh be maviyim,ferahlatıcı şeker tadında:p:p:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
vay be izmirde şu ayda hala babet giymek mümkün yani :D

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bugünkü rengim Siyah..

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
bugün işe geç kalıyordum onun için :D spor takılıyom:D:D:D elime ne geldiyse onu giydm :D:D siyah kapsonlu arassında turuncu renkleri barındıran bir kazak:)) siyah Adidas esotman altı . siyah spor ayakkabı :D:D:D saçları pas geçiyorum:lol: rüküşüm rüküş :dance:

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
bugün işe geç kalıyordum onun için :D spor takılıyom:D:D:D elime ne geldiyse onu giydm :D:D siyah kapsonlu arassında turuncu renkleri barındıran bir kazak:)) siyah Adidas esotman altı . siyah spor ayakkabı :D:D:D saçları pas geçiyorum:lol: rüküşüm rüküş :dance:

sende o gülüş varken ne giysen rüküşsün zaten :) ama bak şarkı süperdi,hakkını yemeyelim, bu arada konuya ilginden dolayı teşşekür ederim, :emo1: yanlız Marka ismi verme lütfen alan var alamayan var :) saçları pas geçelim derken, Bi saç varmı normalde ? :wink:

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
sende o gülüş varken ne giysen rüküşsün zaten :) ama bak şarkı süperdi,hakkını yemeyelim, bu arada konuya ilginden dolayı teşşekür ederim, :emo1: yanlız Marka ismi verme lütfen alan var alamayan var :) saçları pas geçelim derken, Bi saç varmı normalde ? :wink:

ne varmıs gülüşümde ya :D sadece sevdiklerimin yanında öle gülüyom normaldede öle değil yaww:)) çakma adidas dermişim:tongueout: evet saçlarım var:D ama onları topluycak vakkit bulamadıgımdan pes geçdim:D:D:D:D konu güzel olunca ilgide oluyo:rofl:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Lacivert (ankaragücüm forması!) siyah sarı!