Doğru yere mi yazdım bilmiyorum bu nedenle şimdiden özür dilerim.
Sabah iş ilanları sitelerini gezerken aşağıdaki ilana rastladım. Birkaç kere üstüste okudum tabii, acaba yanlış mı algıladım ya da atladığım bir satır mı var diye? Belki bir kişi için değildir dedim bu aradıkları ama öyle maalesef.. Aşagıdaki ilanı okuyun ne demek istediğimi anlarsınız. :surprised:
yinede ilgilenen olursa bu ilanın hangi sitede olduğuna dair mail yoluyla linki verebilirim. :tongueout:
TASARIM, GRAFİK, WEB SAYFASI ÇALIŞMALARINI YAPACAK, BİLGİSAYAR DONANIM VE YAZILIMLARI KONUSUNDA TECRÜBELİ GRAFİKER VE BİLGİ İŞLEMCİ ELEMAN*ARANMAKTADIR.
Aranan Nitelikler
Grafik
Corel Draw
Photoshop
3D max
Autocad
Freehand
Fireworks
Quarkexpress
*
Video
Video edit
*
*
Web
ASP
ASP.NET
C#
PHP
MS-SQL
MYSQL
Adobe Flash
Frontpage
Dreamweawer
JavaScript
ActionScript*
*
Program
Delphi
C
Visual Basic
Java
SQL
*
Bilgisayar
İşletim Sistemleri(*xp, vista, linux )
Ms Office uygulamaları (Excel, Word, Powerpoint, Access)
SQL2000
MS Server 2000 ve 2003
Active Directory
Ms Exchange 2000 ve 2003
MS Terminal Server
TCP/IP, DHCP, DNS, FTP, TELNET, SMTP, HTTP, PROXY
Sabah iş ilanları sitelerini gezerken aşağıdaki ilana rastladım. Birkaç kere üstüste okudum tabii, acaba yanlış mı algıladım ya da atladığım bir satır mı var diye? Belki bir kişi için değildir dedim bu aradıkları ama öyle maalesef.. Aşagıdaki ilanı okuyun ne demek istediğimi anlarsınız. :surprised:
yinede ilgilenen olursa bu ilanın hangi sitede olduğuna dair mail yoluyla linki verebilirim. :tongueout:
TASARIM, GRAFİK, WEB SAYFASI ÇALIŞMALARINI YAPACAK, BİLGİSAYAR DONANIM VE YAZILIMLARI KONUSUNDA TECRÜBELİ GRAFİKER VE BİLGİ İŞLEMCİ ELEMAN*ARANMAKTADIR.
Aranan Nitelikler
Grafik
Corel Draw
Photoshop
3D max
Autocad
Freehand
Fireworks
Quarkexpress
*
Video
Video edit
*
*
Web
ASP
ASP.NET
C#
PHP
MS-SQL
MYSQL
Adobe Flash
Frontpage
Dreamweawer
JavaScript
ActionScript*
*
Program
Delphi
C
Visual Basic
Java
SQL
*
Bilgisayar
İşletim Sistemleri(*xp, vista, linux )
Ms Office uygulamaları (Excel, Word, Powerpoint, Access)
SQL2000
MS Server 2000 ve 2003
Active Directory
Ms Exchange 2000 ve 2003
MS Terminal Server
TCP/IP, DHCP, DNS, FTP, TELNET, SMTP, HTTP, PROXY