Arkadaşlar hepinize katılıyorum
ama bence bu kadar sert düşünmeyin; yani bu sorun müşterilerinden de kaynaklanıyor olabilir...
yada hangi departmanda çalışacağınızdan...
Yani örneğin danışma yada santral kısmında çalışacak insanlardan güzel ve bakımlı yani prezantable olmaları beklenir ve bu çok doğaldır...
Sonuçta kim olursa olsun kapıdan girdiğinde güzel bir bayan görmek ister yani
Ayrıca ajanslarda buna çok sık rastlanır...
Çalıştığımız bir pr şirketi vardı; toplantıya gelen hatunları görseniz; podyumdan fırmamışlar sanırdınız; hepsi kusursuz güzelliğe (yani bu onlara göre kusursuz ; biz normal insanlara göre hastalıklı gibi zayiflardı) ve zürafa kadar boylara sahiplerdi :S
Önce çok şaşırdım sonra da anladım ve kabullendim.Çünkü patronlar işi; onlardan önce gelen adamlara değil bu hatunlara verdi

Yani arz talep meselesi; bu hiç bir firmada bu ilandaki gibi açıkca belli edilemesede; aslında genelde insanları etkileyen ve göz önünde bulundurulan bir unsurdur...
Bakın çoğu ilanda prezantable yazar; ama tabi burda çok kaba bir tabir kullandıkları için bu kadar rahatsız edici görünüyor...
Ama bu çoğu şirketin bir politikasıdır.Bir çok firmada bakımlı ve güzel bayan görmek isteyen olur...
Yani bence yadırgamamak gerek...
dediğimide yanlış anlamayın bu doğru demiyorum ama ne yazıkki bu yadsınamaz bir gerçek...
Kadın bir birey olarak değilde; bir dişi varlık olarak görülmeye devam ettikçe ne yazıkki biz bayanlar bu muameleye maruz kalacağız...
Acı ama gerçek...