Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu logo olur mu?

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
Merhaba size danışmam gereken bir logo var.

Bir firma benden gerçek meyve görüntüsüne yakın meyve vektörleri ile bir logo hazırlamamı istedi. Bir sepet çizdim ve netten meyve vektörleri bulup düzenledim ve logonun gördüğünüz son halini verdim. Ama içim rahat değil. Bu logo tabelada ve karton kutularda kullanılacak. Sanırım tabela kısmına gelince sorun yaşayacağım. Geçişli ve bol renkli bir logonun maliyetini bir kenara koyarsak teknik olarak ne gibi sorunlar yaşarım ?

3fa8d20d.jpg

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Logo olmaktan çıkmış çalışmanız korkarım... Kartvizit için küçüldüğünde, ya da siyah beyaza dönmesi gerektiğinde çöpe gider işler... Geçişli renk zaten sorun, bir de duyan gelmiş meyveler adına... Başarılı bir logo az şeyle çok şey anlatmaktır.. her ortama girebilendir. Kolay gelsin...

uykalkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayrıca yeşil üzüm her an düşebilir.

Çarli

🌱Yeni Üye🌱
Yok be kardeşim iğrenç olmuş

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
:( Tam düşündüğüm gibi. Bu firma için ilk hazırladığım logolar böyle idi.
5d2ef9de.jpg

3fde8809.jpg

Daha sonra gelen kritiklerle son gönderdiğimi hazırladım. Ama başımı ağrıtacak.

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
ilk logo çoğu kişi tarafından beğenilmişti , neden tekrar bir logo çalışması içerisine girdiğiniz

Çünkü müşterim bir çok kişi gibi düşünmüyor.Bana daha gerçekçi ve daha çok meyve olan bir sepet istediğini söyleyince son hazırladığım çıktı ortaya. Meyve vectörlerini hazır kullandım. Sadece sepeti çizdim. Bilemiyorum belki de devam etmemeliyim. Çünkü benim içinde doğru değil. Bilemiyorum :/

serkanince444

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.serkanince.com
Çünkü müşterim bir çok kişi gibi düşünmüyor.Bana daha gerçekçi ve daha çok meyve olan bir sepet istediğini söyleyince son hazırladığım çıktı ortaya. Meyve vectörlerini hazır kullandım. Sadece sepeti çizdim. Bilemiyorum belki de devam etmemeliyim. Çünkü benim içinde doğru değil. Bilemiyorum :/

bence ilk logolar iyidi ama bu son yapılan olmamış biraz istemediğiniz belli yani :) bıktıysanız artık bu müşteriden en iyisi bırakın :angel:

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence müşteriye anlatmanız doğru olurdu son çalışmanız görsel açıdan müşterinizi veya başka kişileri tatmin edebilir kullanım açısından gerçekten zor