Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu neden oluyor acaba?

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
eski crd dosyalarını kaydedip kapattıktan sonra önizlemesi bu şekilde oluyor. bugün olmaya başladı. X5 kullanıyorum. bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

3zvVf.jpg

Benzer konular

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
eski derken acaba eski versiyonlardanmı bahsediyosunuz? 12-x3 gibi ... eğer böyleyse eski versiyonu x5 te kaydettiğiniz için yapabilir sadece bi fikir birde x5'te (elinizde corelin hangi sürümü varsa) onunla kaydetmeyi deneyin durum eskisi gibi olursa büyük ihtimal baştaki dediğim gibidir. Keza hala aynı sorun devam ediyosa yine birkaç fikir; crackli ise yapabilir, coreli kaldırıp tekrar kurabilirsiniz veya pcde virüs vb zararlı yazılım mevcut olma ihtimali var.

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O şekilde görünen dosyalara sağ tıklayıp özelliklerden dosya türünü corelx5 olarak değiştirmeyi bir deneyin.

ugurergun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
birkaç versiyon kullandığımızda oluyor sanırım.. bende de vardı bu problem, yeniden yükledim çözüldü.. kısaca son yüklediğin tanınıyor.. eğer x5 den sonra, mesela 12 yüklerseniz bu sorun olur, x5 cd sini takıp üzerine "repair" yükleme yapın hallolur..

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
ilginize teşekkür ederim. fakat sorun bugün itibariyle oldu ve hala devam ediyor. uzun bir zamandır x5 kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
kaydettiğiniz belgenin dosya adını değiştirmeyi dener misiniz? herhangi bir harf ekleyin yeterli.
(Windowstayken!, yani corelde kayıt ederken değilde kayıttan sonra simge halindeyken)

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
corel presentation Exchance 5.0 ise dosyanız kayıt yapıldığında sizin görseldeki yapar.
cdr dosyasını çevirip "corel presentation Exchance 5.0 yapınız ...

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
format çekildi arkadaşlar... hiç bir yöntem işe yaramadı... herkese teşekkürler...

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
buyuk dosyalarda bozulmaya meyıllı corel dosyalarında oluyor sanırım bu sekılde goruntu ve bu sekılde gorunen dosyaları acerkende yoksay durdur gıbı hata mesajı cıkıyor yenı bır sayfaya ımport edın ve farklı bır yere faklı ısımle kaydedın sıstemle alakası yok bunun corelle alakası var ıcındekı resımler varsa convertleyın ...
kolay gelsın...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
buyuk dosyalarda bozulmaya meyıllı corel dosyalarında oluyor sanırım bu sekılde goruntu ve bu sekılde gorunen dosyaları acerkende yoksay durdur gıbı hata mesajı cıkıyor yenı bır sayfaya ımport edın ve farklı bır yere faklı ısımle kaydedın sıstemle alakası yok bunun corelle alakası var ıcındekı resımler varsa convertleyın ...
kolay gelsın...

Bunun kesinlikle sistemle alaksı var, daha önce iki kere de benim başıma geldi ikisinde de çare format oldu ...

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
format atmıs zaten bılgısayarına cozum formatsa duzelırdı zaten ama duzelmemıs benımkı bı fıkırdı sadece benım basımada geldı bu sans eserı duzeldı.