Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu olaylar gerçek

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Aynı turizm şirketine ait iki otobüs, yolda karşılastı şoförler ellerini bırakıp birbirini selamladı 52 kişi öldü.
Bitlis

Asabi çoban ot yemeyen koyununu tüfeğin dipçiğiyle dövmeye başladı,tüfek ateş aldı çoban öldü.
Bitlis

Odun kesmek için ağaca çıkan çiftçi , Nasreddin hoca fıkrasındaki gibi bindiği dalı kesmeye başladı. Farkettiğinde iş işten geçmişti dalla birlikte yere çakıldı hastanede öldü.
Antalya

İki odayı yıkıp tek oda yapmak isteyen bir evsahibi , işi abarttı.Tek duvar için kazma yerine dinamit kullandı.Mahalleyi havaya uçurdu .yaralandı
Trabzon

Şaşkın köylü üç katlı evinin terasındaki kömürlükte buzağı beslemeye basladı.buzağı büyüdü ,250 kiloluk dev bir inek oldu.bulunduğu odaya sığmayan inek,3 katlı evden vinçle indirildi.
Izmir

Karadenizli iki kardeş , çatıdaki hurdaları satmak istedi.Ağabey çatıya çıktı,demir yığınlarını asağıdaki kardeşine atmaya basladı.kardeşi ise hepsini tuttu biri hariç: Buzdolabı...onun da altında kalıp ağır yaralandı. Hastanede,"hızlı attı tutamadım" dedi.
Izmir

Askerden yeni dönen genç dünya evine girdi.gerdek gecesi eşine askerlik anılarını anlatmaya başladı.bir ara kendini kaptırdı yanında getirdiği el bombasını gösterdi.bak "bunu çekince patlıyo dedi" ve pimi çekmiş oldu.yeni evli çift öldü.
Edirne

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
:surprised:çok ilginç olaylar paylaşım için saol

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
madem gerçek sadece ölenlerin bilebileceği bir şeyi biz nasıl biliyoruz. çok eğlenceli o ayrı tabi:D

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güsel paylaşım,teşekkürler..

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Hiç şaşırmadım bir örnekte benden Türkiyede bir demir fabrikasında çalışan işçi sigarasını demirlerin eritildiği 6000 C lik fırında yakmak isteyice hayatından oldu...:D :S

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
efoja ya katılyorum..özellikle edirne de olan olay iki kişi arasında ve bir odada yasanmış ve ikiiside ölmüş..hele ki gerdek gecesi düğün bitmiş herkes evine cekilmiş..kim biliyor bunu ölenlerden baska ve nasıl biliyor?????? ilginç..

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ya ben aslında burası türkiye lafına kızıyorum. bence her yerde tuhaf şeyler oluyor. çok tuhaf şeylere bile hatta olması imkansız tek yorumumuz burası türkiye...

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Askerden yeni dönen genç dünya evine girdi.gerdek gecesi eşine askerlik anılarını anlatmaya başladı.bir ara kendini kaptırdı yanında getirdiği el bombasını gösterdi.bak "bunu çekince patlıyo dedi" ve pimi çekmiş oldu.yeni evli çift öldü.
Edirne

güzelde ben bunu anlamadım gerdek odasına ses sistemi ve kameramı koymuşlar ikiside ölmüş nerden biliyorlar bu konuşmaları:D:D