Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu pc 3D için yeterlimi???

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
Intel® Core™ 2 Quad İşlemci Q8300 (2.5 GHZ 4 MB L2 1333MHZ)
İşletim Sistemi : Orijinal Windows® 7 Home Basic
RAM (Bellek) : 3GB DDR-II 800MHz
Harddisk Kapasitesi : 320GB
ekran kartı 512 mb
böyle bir bilgisayar 3D çalışmak için uygunmu yoksa daha da iyi olması lazım acaba

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Intel® Core™ 2 Quad İşlemci Q8300 (2.5 GHZ 4 MB L2 1333MHZ)
İşletim Sistemi : Orijinal Windows® 7 Home Basic
RAM (Bellek) : 3GB DDR-II 800MHz
Harddisk Kapasitesi : 320GB
ekran kartı 512 mb
böyle bir bilgisayar 3D çalışmak için uygunmu yoksa daha da iyi olması lazım acaba
eğer gelişmiş 3D uygulamalar ve bunları yöneten workflow larla profesyonel çalışcaksan, windows un home basic versiyonunun
birçok Uygulama kaynağından yoksun olduğunu söylemem gerek
örneğin çoğu gelişmiş uygulamanın lisanslama sistemi olarak kullandığı flexNET, home basic versiyonda doğru düzgün çalışmayacaktır.
Bir ağ ortamında çalışacaksan, home basic ağ üzerinde oturum açmanı zorlaştıracak, kullanmanıda zayıflatacaktır...Ağ üzerindeki Makineleri (Printer Image Maker gibi) kullanamayacaksın...

İşletim Sistemin ve Ekran Kartı belleği dışında bir eksik göremedim...
Belleğide 4GB tamamlasan Anakartı rahatlatmış olursun...
ancak kullanacağın uygulamanın minimum sistem gereksinimlerine dikkat etmen gerek
hımm birde yeni gördüm:) sistem veriyolu hızın vasat 800mhz i yükseltmeye bak

Son düzenleme:

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikel bilgiler için teşekkürler lakin biraz daha sade bi dille anlatsaydın keşke yada ben anlamadım diyeyim 3D çok uzağımda şimdilik

BeStBuRaKi

🌱Yeni Üye🌱
Özellikler fena sayılmaz Ram ların Hızını Yukseltıp 4 gb a kadar yukseltebılırsınız demiş arkadaş anakartınız destekliyor... pc nizdeki işletim sisteminin Home Basic oldugundan bazı uygulamaları desteklemediğini söylüyor. Yani home premium deilde Ultimate yada Pro olsaydı bunlardan eksık kalmazdınız..

Benim tavsiyem Pcniz yeterince ıyı sizin yapmanız gereken 3d çizimlerinde size yardımcı olabılecek ekran kartı...