Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu reklamları hatırladınız mı?

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
bizim bunları hatırlalamız mümkün değil. Anneannelerimiz, babaannelerimiz, dedelerimiz, annelerimiz ve babalarımız hatırlar bu reklamları ancak :)

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Hatırlamadığım ve O Zamanlarda Yaşamadığım İçin Şanslı Hissettim Kendimi Birden :D
Gıda Sektöründe Olsaydım Yaşamak İsterdim Gerçi Ayrı Konu :D

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
bende gırgırı hatırlıyorum yeşil renginde bir gırgırımız vardı abim beni üstüne oturtur gezdiridi.birde bu mintaxla ilgili bir anı ufaktım 5-6 yaşlarında annem pazara götürmüştü beni yaşlı bir amca satıcı bayana diyordu ya kızım hanım bunla bulaşık yıkıyor daha çok yağlanıyor diye.ozamanlar margarinlerde öyle yuvarlak kasedeydi.meğerse yaşlı amca mintax diye al margarini götür bulaşık yıka.

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
5-6 yaşlarında annem pazara götürmüştü beni yaşlı bir amca satıcı bayana diyordu ya kızım hanım bunla bulaşık yıkıyor daha çok yağlanıyor diye.ozamanlar margarinlerde öyle yuvarlak kasedeydi.meğerse yaşlı amca mintax diye al margarini götür bulaşık yıka.
:rofl: güzelmiş etiketine hiç mi bakmamış acaba hadi onuda geçtim benim bildiğim mintax yeşil:smile:margarinle alakası yok

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
:rofl: güzelmiş etiketine hiç mi bakmamış acaba hadi onuda geçtim benim bildiğim mintax yeşil:smile:margarinle alakası yok

amca 80 li yaşlardaydı okuma yazması varmı bakalım.hayır beyaz renk olanlarıda vardı mintaxların.yeşil daha sonraki versiyon az daha daha azdı sanırım sloganı.

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
amca 80 li yaşlardaydı okuma yazması varmı bakalım.hayır beyaz renk olanlarıda vardı mintaxların.yeşil daha sonraki versiyon az daha daha azdı sanırım sloganı.
amcanın yaşını bilmiyorum bide ben mintaxın zamanında yoktumm renginide yeşil biliyordum sadece bunuda öğrendiğim iyi oldu.

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
dostum eline sağlık güzel reklamlar için ve resimler için

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok hoş bir paylaşım ve nerden nereye geldiğimizin anıtı.

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Konuyu acalı cok olmuss..daha dogrusu ben gec farketmısım :)
gercekten cok hosslar ya.ben sadece gırgırı hatırlıyor gıbııyım tamda emın degılım aslında:D yınede tesekkurler paylasım ıcın.

visualB

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aa çok güzel paylaşım
yapıkredi reklamı harika bence zamanın bilgisayarı, daha adı bile yok, Türk dil ve tarih kurumu adını henüz koymamış "kompiter" diyorlar.
Düşünün, bir bilgisayarı bankanın satın alması reklamla destekleniyor prestij için
nerelerden nereye, ozamanki maliyetini bile düşünemiyorum.
şimdi, o bilgisayardan binlerce kat hızlısı her evde her işyerinde. O günlerden bu günleri hayal etmek gerçekten çok zormuş peki bugünlerden geleceği hayal etmek kolaymı? bence oda çok zor...

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Sana'ların ambalajlarını toplayıp bakkala verince dergi veriyordu :) annem hep biriktirirdi bana verirdi bende bakkala gidip dergiyi alır gelirdim :)
paylaşım için teşekkürler :)

cuneytrizacelik

🌱Yeni Üye🌱
Reklamcılıktan teknolojiye geçmişten bu güne gelişimi hissettik sayende. Güzel paylaşım olmuş.

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
bir de o teknolojiyle onları tasarladılar ben onu merak ediyorum kompiterle olacak iş değil çünkü :rofl:

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
çok güzel bence insanlar tamamen sanata bağlı düşünce ile çalşıyorlar çalma yok kopyala yapıştır yok

bulletproof

🏆Pro Tasarımcı🏆
28.jpg

"eski aşklar başkaydı" dedikleri bu muymuş?