Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu şekilde bir tasarımı nasıl yaparız !!!!

barkinkucuk

🌱Yeni Üye🌱
bence photoshopta yapılabilir filtlererde 3d efectiyle birlestirilip sonra adamın sevreisini kesip yazıları ust layer olarak yaparsak olur ama yapan ciden isi biliyor bu kadar profosyonel yapabilecegimi sanmam guzel calısma olmus

designed by ofa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet bu fotoğraf birkere daha karşıma çıkmıştı bence Photoshopla yapılabilir diyorum zaman alır fakat yapılabilir...

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhabalar ilk önce bencede photoshopla yapılabilir fotorafın kalitesi vede harcanacak zamanla eminim bundan daha iyi bi iş çıkartılabilir ...

dragut

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar rhinoceros ve flamingo eklentisi ile çok basit bir iş sadece o 2 kişiyi modellemk lazım uzerlerine de flamingo ile giydirme yapmak lazım işik ları zaten kendi otmatik veriyor

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
photoshop + illisturator karıştırın çıkar arkadaşlar kendine grafiker diyenler nerdesiniz anlatin işte :D yazıların bu şekilde kaymasını illusturatorda ayarlarsınız birleştirme işinide photoshopta yaparsiniz eger hazır fotonuz varsa profesyonel bi iş için 3 saat ayırmanız gerekebilr çünkü ince ince ayar çekmek lazim

photomanipilasyon derslerini araştır arkadaşım çalışmanın adı photomanipilasyon kimsede sölemiyo....

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
çok uğraşmak istemeyen akvis firmasının decorate plug inini deneyebilir bunun için

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet gelelim çalışmamızı nasil yapiyoruz öle plugin falan hikaye :) sınava yetişcem vaktim az 2 dk bişeler hazıladım

öncelikle çalışma bu ha bunun altina üstüne kimi sarildircaksan onuda anlaticam :) ama vaktim yok yapmadim
blablabd3.png

öncelikle photoshopu aciyosun eger birini birine sarildircaksan öncelikle sarilan insani kolu dışarda olacagı yani güzelce bi dekupe ediyorsun(kesip cikartiyorsun) sonra dekupe ettigin elemanın layerinin üzerine gelip select layer tranparenty e tıkla kestigin elemanın etrafinda çizgiler cikti simdi bu kısmı hiç bozmadan yazıların oldugu layerin üzerine gel seçili kısım yazıların oldugu layerin üzerindeyken ctrl-c yap ve tekrar ardindan ctrl v yap bölece seçili alandaki yazıları kopyaladin şimdi sira bu yazıları resmin üzerine şekillendirmede bu iş için
filter>liquify diye bişe var ona tıkla simdi sol tarafta kullanman gerek toolslar var dene hepsinin en işe yaradigini çöz :D ve yazılı kısmı işlemeye başla gerekli güzellige erişince sagdan okeyle ve çalışmada bu kopyaladıgın layeri o kestigin kolu dişarda olan adamin üzerine getir ve opocityisini düşür bölece adam yazılardan fırlıyomus gibi olur :D bu basit anlatim bu kısım çözülünce daha prof işler yapılacagini tahmin ediyorum dua edin bana :D sınavı geçeyim yoksa 6. sınıf olucam :(

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
göğüsleri abartmış sağ elle ve belle hiç oynamamışsın
e üst gövdede de aynı şekilde bırakmışsın
hadi sırf göstermek amaçlı yaptın diyelim yoksa neden göğüslere o kadar odaklandın anlamadım :)
şaka biyana olayın aslında ne kadar basit olduğunu ve 3D ye gerek olmadığını anlatmak için güzel örnek olmuş

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkur ettim horuscum yeterki araştıralim bilg. dünyasında imkansiz yada zor yoktur :)

mimge87

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende uzun zamandır photoshop kullanıyorum fakat böyle bişey yapılabilinirmi denemedim ama uzun zaman alacağı kesin.

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çözüm bu sayfadan bi önceki sayfada var arkadasim :p

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
e tabi önce bütün mesajları okumak lazım dimi

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ligufy ile daha bir çok şey yapılabilir. Bir zamanlar çok kullandığım hatta müşterilerimin resimlerini editleyip onları güldürerek ortamı ısıtıp daha iyi satış yaptığım da oldu:D Ne yapıyorum ben meslek sırlarımı açıklıyorum:D

Birde Ctrl+C & Ctrl+V ile uraşmayın Ctrl+J ikisini birden yapıyor ;)

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sananeyau arkdaşım dediği gibi 3d program ile oldukça basit bir şekilde yapılabilir.

Benim yaptığım basit işe gelince. Orj fotoğrafdan bayanları önce dekupe ettim ayrı katmalara aldım. Zemine mektup imajını yerleştirdim.

Mektup kaplanacak bayan kalacak şekilde tek layer bıraktım ve psd olarak kaydettim. Tekrar geri geldim. tüm katmanlar mevcut. Kaplaması yapılacak olan bayanın katmanı seçilir ve filtre - distort-displace uyguladım, kaynak dosya olarak kaydettiğimiz psd çağrıldı. Kenarlarda kıvrımlar oluştu. Sonrasında biraz daha artırmak için filter-luqify efekti ile oynandı kenarlarda büzülme ortalarda şişirme. Yaptığım işlemler bunlar. bir kaç yere kıvrım çizgilerine burn tool ile dokunuşlar.

( zaman dolayısı ile resimli anlatamadım kusura bakmayın )

Nasıl yapılabileceği basitçe burada anlatıldı. Teşekkürler...

tolgahansa

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.yalovaticaret.com
tasarım sınır tanımıyor aklıma takıldı ya ben bıraz deneyım olursa haber verırım (onumuzdekı yıllar ıcınde)

sir shadow

🌱Yeni Üye🌱
Bence adamı çizip içini luqifty ile yapmış. kızında adamla kesişen yerlerini silip yerleştirmiş üstüne. sonra etrafını çizdiği adamı tekrar kullanarak gölge efekti vermiş. işin içinde 3ds-max olduğunu sanmıyorum. ve hatta corel x4 bile bunu yapar idda ediyorum

feanorien

🌱Yeni Üye🌱
Bence adamı çizip içini luqifty ile yapmış. kızında adamla kesişen yerlerini silip yerleştirmiş üstüne. sonra etrafını çizdiği adamı tekrar kullanarak gölge efekti vermiş. işin içinde 3ds-max olduğunu sanmıyorum. ve hatta corel x4 bile bunu yapar idda ediyorum

Photoshop'dur o photoshop!

Son düzenleme: