Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu tarz bi resmi nasıl yapabiliriz anlıyanlar baksınlar LÜTFEN ..

brtlhckr

🌱Yeni Üye🌱
Pen tool kullanmayı biliyorum o kolay yazılarda kolay ama arka plandaki efekt ney onu anlıyamadım bilen biri varmı aceba anlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler ..:wink:
esprituel-albums-ben-picture46-glow-efectr.jpg

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
:rofl::rofl: Umarım şimdi görebiliyosundur Buyur bu resim :
https://img130.imageshack.us/img130/7646/user2pic461285158196.jpg

Buda link :https://img130.imageshack.us/img130/7646/user2pic461285158196.jpg
h t t p : //img130.imageshack.us/img130/7646/user2pic461285158196.jpg

evet şuan beyaz sayfa karardı :D
burada bolca efekt kullanılmış.
ilk önce resmi ayarlamak gerek. image-->adjustments ten level, hue-stration, curves gibi birçok özelliği kullanmak gerekir. ayrıca layer efektleri ve filter lar gerekmektedir. Bunları size doğru dürüst anlatmak için şuan böyle bir çalışmaya başlamak ve adımları yazmak gerekir. tabi ben size kısaca yazdım ama uygulama için şu derslere bir göz atın.
ders1
ders2

Bende bu yöntemi bilenlere bir soru yöneltmiştim :)
o da burada
kolay gelsin

brtlhckr

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim benimle ilgilendigin için ama pen tool kullanmayı biliyorum zaten sorum arka planı nasıl o hale getirebilirim sadece bunu anlatırmısın bana ?Ayrıca bu gönderdigin dersleri biliyorum zaten daha öncedende görmüştüm ama ingilizce oldukları için hiçbişe anlamadım çeviri yaptıgımdada saçma sapan şeyler çıkıyor anlaşılmıyor yani ;)

brtlhckr

🌱Yeni Üye🌱
bide o bolca kullanılan efekleri ayrıntılı olarak anlatırsan gerçekten sevinirim =D

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Teşekkür ederim benimle ilgilendigin için ama pen tool kullanmayı biliyorum zaten sorum arka planı nasıl o hale getirebilirim sadece bunu anlatırmısın bana ?Ayrıca bu gönderdigin dersleri biliyorum zaten daha öncedende görmüştüm ama ingilizce oldukları için hiçbişe anlamadım çeviri yaptıgımdada saçma sapan şeyler çıkıyor anlaşılmıyor yani ;)

Tükçe ders bulamadım şu derslere bir bak

dediğim gibi image-->adjustments ten level, hue-stration, curves gibi ayarları kullanarak deneme yanılma ile birşeyler yapabilirsiniz

fotomehmet

🌱Yeni Üye🌱
baya efect kullanılmış ama sen pen tool ile çizim yapabiliyorsan ki bildiğini söylüyon.Bu durumda geriye pek bişey kalmıyor.Sitede pen tool kullanımı ile ilgili bilgi var oraya da bi göz atabilirsin