Aynen bu tarz brush arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
Hakan D. 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 13 Nis 2009 Mesajlar 34 Tepkime puanı 2 3 Haz 2010 #1 Aynen bu tarz brush arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
W workmedya 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Nis 2010 Mesajlar 338 Tepkime puanı 11 3 Haz 2010 #2 brush ayarlarıyla oyna bunun gibi şeyler çıkar.
Hakan D. 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 13 Nis 2009 Mesajlar 34 Tepkime puanı 2 5 Haz 2010 #3 Derdime derman olacak biri yok mu?
Tylcn 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 2 Eyl 2009 Mesajlar 868 Tepkime puanı 26 Web sitesi www.ademyalcin.net 5 Haz 2010 #4 indir Yok beğenmedim diyorsan aşağıdaki siteden istediğin brushu seç indir! Free Photoshop Brushes at Brusheezy! ____________________________ Grafikerler.Net Bambaşka... :iloveyou:
indir Yok beğenmedim diyorsan aşağıdaki siteden istediğin brushu seç indir! Free Photoshop Brushes at Brusheezy! ____________________________ Grafikerler.Net Bambaşka... :iloveyou:
Hakan D. 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 13 Nis 2009 Mesajlar 34 Tepkime puanı 2 5 Haz 2010 #5 Çok teşekkür ederim budur işte daha ne olsun :wink:
Tylcn 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 2 Eyl 2009 Mesajlar 868 Tepkime puanı 26 Web sitesi www.ademyalcin.net 6 Haz 2010 #6 Hakan D.' Alıntı: Çok teşekkür ederim budur işte daha ne olsun :wink: Genişletmek için tıkla ... önemi yok, yardım edebildikse ne mutlu bize ____________________ Grafikerler.Net Bambaşka... :iloveyou: Hayatımız Filozofun Hayatından Farksız! Aoratos Design
Hakan D.' Alıntı: Çok teşekkür ederim budur işte daha ne olsun :wink: Genişletmek için tıkla ... önemi yok, yardım edebildikse ne mutlu bize ____________________ Grafikerler.Net Bambaşka... :iloveyou: Hayatımız Filozofun Hayatından Farksız! Aoratos Design
Tylcn 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 2 Eyl 2009 Mesajlar 868 Tepkime puanı 26 Web sitesi www.ademyalcin.net 6 Haz 2010 #7 +1 :rofl: teşekkürler