Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu tip imzaları nasıl yapabilirim?

AAKI

🌱Yeni Üye🌱
Uzun bir süredir bu tip bir imza yapmayı istiyorum fakat ne kadar araştırdıysam araştırayım nasıl yapabileceğimi bulamadım. Umarım ki siz yardım edersiniz.

Son düzenleme:

Benzer konular

AAKI

🌱Yeni Üye🌱
Valla anlatırsanız çok sevinirim, dediğim gibi ne zamandan beri bu tip imzanın nasıl yapılacağını öğrenmek istiyorum.

nuriQocca

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ne kullanıyorsun? Ne kadar biliyorsun?

AAKI

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop CS4 var. başlangıçla orta seviye arasındayım diyebilirim.

nuriQocca

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İmza ebatını belirle, Figürleri kes yani dekupajını yap, yerleştir.. Alt tuşuyla aynısından bir fügür daha oluşturursun, yada kullanmak istediğin başka bir figür varsa onuda yerleştirdiğin layerın altına konumlandır.. Opacity ver arkada kalan figüre.. Figürün kenarlarında ki efektif görseller brush olması lazım.. Aslında zor bir şey değil orta seviyedeysen biraz uğraşla yapabilirsin..

AAKI

🌱Yeni Üye🌱
Tamam deniyorum şu an. Umarım dediğinizi yapabilirim. Teşekkürler.

AAKI

🌱Yeni Üye🌱
*Flood için özür.

Maalesef hala istediğim çalışmayı yapamadım. Daha ayrıntılı anlatabilirseniz gerçekten çok sevinirim.

Not: Photoshop'ta terimsel bilgim pek yok, bu yüzden fazla kullanmazsanız mutlu olurum.

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
örnek gösterdiğiniz imzalara baktım, profesyonellerin işi. her grafikerin yapabileceği bir iş değil. hele fotoşop orta seviyede kullanan ve terimleri bilmeyen birisi bu şekilde bir çalışmayı yapması çok zor. bence işi zamana bırakın. önce internette dolanan potoşop teknikleri dersleri uygulayarak kendinizi geliştirin. zamanla ortaya bir şeyler çıktığını göreceksiniz.

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
örnek gösterdiğiniz imzalara baktım, profesyonellerin işi. her grafikerin yapabileceği bir iş değil. hele fotoşop orta seviyede kullanan ve terimleri bilmeyen birisi bu şekilde bir çalışmayı yapması çok zor. bence işi zamana bırakın. önce internette dolanan potoşop teknikleri dersleri uygulayarak kendinizi geliştirin. zamanla ortaya bir şeyler çıktığını göreceksiniz.

bu calısmayı orta seviyede kullanan bir kullanıcı her halükarda yapabilir (tabi programı nasıl kullandığına bağlı)

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu calısmayı orta seviyede kullanan bir kullanıcı her halükarda yapabilir (tabi programı nasıl kullandığına bağlı)

çalışmaları dikkatle incelemenizi tavsiye ederim. çalışmalarda kullanılan teknikler, efektler, renk ve kompozisyon ciddi bir iş. bu bir profesyonel fotoşopçunun işi bence. çalışmalardaki temanın basitliği sizi yanıltmasın.

Bluemelok

🌱Yeni Üye🌱
arka planı hoşuna giden her hangi bir renkli degrade aracı ile şekillendir. ardından mesela diyelim chirstiano ronaldoyu koyucaksın. onun png formatında resmini bul veya kendin yap. nereye koymak istiyorsan koy. katmanın ordaki seçeneklerden doğrusal ışık de. ardından fırça eklentilerin varsa bir yılan resmi bul ve onun opaklığını indir veya dediğim gibi katman bölümünden doğrusal ışık ekleyip yapabilirsin. bunu 7 yaşında photoshop bilen bi çocuğa ver oda yapar. önemli olan böyle şeyleri düşünerek ilham alabilmektir arkadaşım.

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
arka planı hoşuna giden her hangi bir renkli degrade aracı ile şekillendir. ardından mesela diyelim chirstiano ronaldoyu koyucaksın. onun png formatında resmini bul veya kendin yap. nereye koymak istiyorsan koy. katmanın ordaki seçeneklerden doğrusal ışık de. ardından fırça eklentilerin varsa bir yılan resmi bul ve onun opaklığını indir veya dediğim gibi katman bölümünden doğrusal ışık ekleyip yapabilirsin. bunu 7 yaşında photoshop bilen bi çocuğa ver oda yapar. önemli olan böyle şeyleri düşünerek ilham alabilmektir arkadaşım.

bunlara benzer bi çalışma yapında görelim ozaman. ne kadar kolay atıp tutuyorsunuz. biz sanki uzayda yaşıyoruz.:S