Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla bişi eksik diyenlere şunu dicem alt tarafı flayer daha nolucaktı gayet iyi olmuş eleştirilerimizi dikkate aldığın için teşekkürler bu arada eksiğin ne olduğunu buldum en alta beyaz zeminin altına yani yine deep yellow renginde 1cm!li filan bi bant at doldurur tasarımı eline sağlık güzel olmuş başarıların devamıyla...
Güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim. Bİrde TV nin altına gölge veya yansıma gibi bir şey atılabilirmiydi diye bakıyorum... Gözüm öyle bir şey arıyor. Ayrıca Majesticsarı bant konusunda da doğru söylemiş.
Valla bişi eksik diyenlere şunu dicem alt tarafı flayer daha nolucaktı gayet iyi olmuş eleştirilerimizi dikkate aldığın için teşekkürler bu arada eksiğin ne olduğunu buldum en alta beyaz zeminin altına yani yine deep yellow renginde 1cm!li filan bi bant at doldurur tasarımı eline sağlık güzel olmuş başarıların devamıyla...
sonuçta reklam amaçlı kullanılacak bi afiş tasarımı değil mi ne farkı var sokakta dağıtılan flayerden hıı ha duvarda asılı görmüşsün ha biri eline a5 olarak tutuşturmuş aynı mantık :d neyse kızdırmayın beni
arkadasım ben yıldıza felan takılmadım. bence bır gazete ılanı olarak bıle amacına yeterınce hızmet edebılır.ayrıntı yok. detay yok. az ve öz. zaten işimizin bir diğer kısmı da bu. az seyle cok sey anlatmak. bence olmuş.
ama eklemeden olmaz sadece oneri....
bence ordakı Karasal yayın alıcısı DVB ve 1080 yazılarını az daha kucuk lcd nın sag altında yan yana verebılırdım boylelıkle LCD dıyı az ortaya almıs olurdum muhtemel goz kalabalıgı hıssını ortadan kaldırırdım
Eksik eksik ne eksik modeli gözüme çarpmadı. Bir de sloganı bravia renklerinden yapabilirdin. Çok renkli bi kullanım şekli var o serinin. Belki başlıkta o şekilde olabilirdi.
eline sağlık ne olacak işte çok kıyak olmuş olayın kopma noktasını iyi belirlemişsin helal sana. o kısmıda şimdi burda söylersem arkadaşlar grafiker olur dimiiiii. ama bence sol taraftaki yazılar sığıntı olmuş vede patlama yaptığın nokta o kısmıda kapatmış güzel kardeşim benim.ii ii. gecenin sözü benden olsun. koşarken belli olmaz(hatalar). iyi geceler.