Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Buda Son Hali

KanserTango

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gecenlerde koymustum ilk taslak halini ve simdi buda son baskiya girmis hali tum evkur subelerinde yayimlaniyor bile olabilir suanda

sonyafisbaskimx2.jpg

sonyafisbaskimx2.jpg

Benzer konular

by_macintosh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu öncekiden çok daha iyi olmuş, fakat fiyat kısmındaki patlamaya takıldım ben o biraz basit durmuş onun dışında güzel ellerine sağlık.

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel çalışma ama bişyler eksik gibi geldi bana şimdi diyosundur ne eksik ne bilim bişiy eksik iste ama eline sağlık güzel olmuş

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
Valla bişi eksik diyenlere şunu dicem alt tarafı flayer daha nolucaktı gayet iyi olmuş eleştirilerimizi dikkate aldığın için teşekkürler bu arada eksiğin ne olduğunu buldum :) en alta beyaz zeminin altına yani yine deep yellow renginde 1cm!li filan bi bant at doldurur tasarımı eline sağlık güzel olmuş başarıların devamıyla...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim. Bİrde TV nin altına gölge veya yansıma gibi bir şey atılabilirmiydi diye bakıyorum... Gözüm öyle bir şey arıyor. Ayrıca Majestic sarı bant konusunda da doğru söylemiş.

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet majestik abla eksik derken öyle bir bant sanki devamı varmış altında gibi yani

KanserTango

🏅Acemi Tasarımcı🏅
alt tarafi flyer degil yaw afis 50*70 vede 70*100 afis olarak basildi bunlar

Valla bişi eksik diyenlere şunu dicem alt tarafı flayer daha nolucaktı gayet iyi olmuş eleştirilerimizi dikkate aldığın için teşekkürler bu arada eksiğin ne olduğunu buldum :) en alta beyaz zeminin altına yani yine deep yellow renginde 1cm!li filan bi bant at doldurur tasarımı eline sağlık güzel olmuş başarıların devamıyla...

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
alt tarafi flyer degil yaw afis 50*70 vede 70*100 afis olarak basildi bunlar

sonuçta reklam amaçlı kullanılacak bi afiş tasarımı değil mi ne farkı var sokakta dağıtılan flayerden hıı :D ha duvarda asılı görmüşsün ha biri eline a5 olarak tutuşturmuş aynı mantık :d neyse kızdırmayın beni :D:D

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
hımm pardon majestik özür dilerim gerçekten kötü niyetle demedim:(

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet fiyat kısmına bende takıldım

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline saglık.... guzel.

arkadasım ben yıldıza felan takılmadım. bence bır gazete ılanı olarak bıle amacına yeterınce hızmet edebılır.ayrıntı yok. detay yok. az ve öz. zaten işimizin bir diğer kısmı da bu. az seyle cok sey anlatmak. bence olmuş.

ama
eklemeden olmaz sadece oneri....

bence ordakı Karasal yayın alıcısı DVB ve 1080 yazılarını az daha kucuk lcd nın sag altında yan yana verebılırdım
boylelıkle LCD dıyı az ortaya almıs olurdum
muhtemel goz kalabalıgı hıssını ortadan kaldırırdım

ama emegıne saglık....

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eksik eksik ne eksik:) modeli gözüme çarpmadı. Bir de sloganı bravia renklerinden yapabilirdin. Çok renkli bi kullanım şekli var o serinin. Belki başlıkta o şekilde olabilirdi.

kahin23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık ne olacak işte çok kıyak olmuş olayın kopma noktasını iyi belirlemişsin helal sana. o kısmıda şimdi burda söylersem arkadaşlar grafiker olur dimiiiii. ama bence sol taraftaki yazılar sığıntı olmuş vede patlama yaptığın nokta o kısmıda kapatmış güzel kardeşim benim.ii ii. gecenin sözü benden olsun. koşarken belli olmaz(hatalar). iyi geceler.