Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bugünümüz ve Yarınımız İçin... -1

İnsan1

🌱Yeni Üye🌱
96052275.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen yarışma şartnamesinde de belirtildiği gibi; çalışmanızın orijinal boyutunu baskıya uygun (297x420 mm ve 150 Dpi) olarak saklamayı unutmayınız.

Başarılar dileriz.
Grafikerler.net Yönetimi​

Dikkat: Önemli Duyuru!!!

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Şu merakımı giderirseniz sevinirim:

İki günlük üye olarak görünüyorsunuz.. Yarışmadan ne şekilde haberdar olup, çalışmanızı ne kadar sürede hazırlayıp sunduğunuzu bizimle paylaşır mısınız?

En azından, benzersiz bir çalışma yapabilmek için, diğer katılımcıların çalışmalarını inceleme fırsatı bulabildiniz mi?

Başarılar diliyorum. Hoşgelmişsiniz..

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Şu merakımı giderirseniz sevinirim:

İki günlük üye olarak görünüyorsunuz.. Yarışmadan ne şekilde haberdar olup, çalışmanızı ne kadar sürede hazırlayıp sunduğunuzu bizimle paylaşır mısınız?

En azından, benzersiz bir çalışma yapabilmek için, diğer katılımcıların çalışmalarını inceleme fırsatı bulabildiniz mi?

Başarılar diliyorum. Hoşgelmişsiniz..

Doğrusunu söylemek gerekirse bunu ben de merak ediyorum. :worried: Ve "bu yaklaşımı" birkaç katılımcıda daha gördüm. O yüzden çalışmalar hakkında yorum yapmayı kestim. (jürinin vereceği kararı etkileyebilmesi fikrinin de etkisi var tabi yorum yapmamamda) Saygılarımla...

İnsan1

🌱Yeni Üye🌱
Üye olduktan sonra 2050 yılında bir balık omlak yarışmasını gördüm ve organik tarımla ilgili yarışmaya katıldım.

İnsan1

🌱Yeni Üye🌱
çalışmam ise kısa sürede hazırlanan basir bir tasarım