Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bugünün hatrına tüm grafikerler ailesine..Afiyet olsun

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
iyi de o başlığa bir daha bakın ben bugünün Anlam ve önemine diye birşey demedim ki sadece bugünün hatırına yani bugün için size bir kıyak anlamında yani burdaki genç çoğunluğa yani kekin altında da yazdıgım gibi Gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla nasıl derler küçük bir espiri maiyetinde bir şeydi bu.

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir kez daha

foto03.jpg

resimlerimm002u.jpg

Bugün 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı,bu yüzden sizlere hiç üşenmeden kalktım kek yaptım:D afiyet bal şeker olsun,çayıda artık burdan birileri ısmarlar diye düşünüyorum:rofl:

:cool1: :iloveyou: :cool1:

yaptıgım şey buydu sadece bu bu kadar büyütmeye gerek yok.lütfen paylaşma hevesini insandan uzaklaştıracak sogutacak polemiklere girmeyelim...:crying:
grafikcafe burası adı üstünde eglence ve genel sohbet.19 Mayıs gibi önemli bir günü tartışma konusu açmadım ben..Bir yandan size de hak veriyorum;şuanda Türkiye bu tür polemikleri yaratmaya sebep olacak bir karışıklık içinde,içimizde öfke,umutsuzluk,karamsarlıklar var..umutla bakılacak bir gelecek göremiyoruz,bugünü bile geçmişteki coşkulardan çok uzakta bir coşkuyla kutluyoruz ve beni de sanırım artık herşeye duyarsızlaşmış hiçbirşeyi önemsemeyen evinde oturup kek börek yapıp dedikodu yapan,ülkeye hiçbir faydası olmayan biri olarak algıladınız bu kek yüzünden.Şimdi kekim daha bir önem kazandı...Teşekkürler herkese...

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili Sadgraf ...
Öncelikle pasta yapmamız hoş ve güzel birşey
ama bu eylemin "19 mayıs gençlik ve spor bayramı" arasındaki
bagını anlayamadım kusura bakmayın lütfen...keşke bugünü anlatan başka
güzel etkinliklerin,törenlerin,kutlamaların fotografını beklerdim dogrusu,Bu
günün anlam ve önemini o zaman daha çok ifade edecegini sanıyorum
Çünkü gercekten bugün farklı ve anlamlı bır gun...!Ve bence sız bunun bilincinde degilsiniz...
bugün kürsüde gençlige hitabe okunuldugunda duygulanırken ben
...böyle bir konuda yorum yapmak istedim ÖZÜR DİLERİM...

Son düzenleme:

macscream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım kek için teşekür ederim! Çayınız da benden olsun yeni su çektim demlenince koyacağım... Arkadaşlar hepiniz komiksiniz... Biraz anlayış - ne 19 mayıslara ne 23 nisanlara nasıl ithamlarda bulunan insanları biliyorsunuz... öyle durumlarda 3 maymunları oynayıp burda masumane bi durumu bu kadar dallanıp budaklandırmayalım tepkimizi koymamız gereken yerde koyalım. SAYGILAR!

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
..

Sevgili Sadgraf ...
Öncelikle pasta yapmamız hoş ve güzel birşey
ama bu eylemin "19 mayıs gençlik ve spor bayramı" arasındaki
bagını anlayamadım kusura bakmayın lütfen...keşke bugünü anlatan başka
güzel etkinliklerin,törenlerin,kutlamaların fotografını beklerdim dogrusu,Bu
günün anlam ve önemini o zaman daha çok ifade edecegini sanıyorum
Çünkü gercekten bugün farklı ve anlamlı bır gun...!Ve bence sız bunun bilincinde degilsiniz...
bugün kürsüde gençlige hitabe okunuldugunda duygulanırken ben
...böyle bir konuda yorum yapmak istedim ÖZÜR DİLERİM...

Ama gerçekten yeter,sırf bugün için bir tek ben o da espiri maiyetinde birşey yaptım diye mi bu kadar tepki?madem her şeyi siz biliyorsunuz,gençliğe hitabe okununca siz duygulanıyorsunuz ben taşım duygusuzum duyarsızım madem o zaman yazmayın kardeşim siz de birşey yapın,yapsaydınız.o hitabeyi siz de bizimle paylaşsaydınız,belki hayatında duyupta hiç duygulanmamış birini duygulandırırdınız.İnanmıyorum ya beni tanımayan biri olarak sadece bir kek bir konuyla benim nasıl böyle biri oldugumu hem de burda yazarsınız.Bu hakkı size kim veriyor?kusura bakmayın eger sert çıkıyorsam artık sabrım kalmadıgındandır.Bana bugünün bilincinde olmadığımı söyleyemezsiniz.Az sonra bilincimi siz de göreceksiniz...Bunu kendimi göstermek ıspat vs.. için yapmıyorum sabah yapmam gerekiyordu kekten sonra yapacaktım ama pürüzler çıktı olmadı..Yarım kalan işimi bitirecegim şimdi..Size burda Atatürk sevgimi saygımı onun yaptıklarının ne kadar bilincinde oldugumu anlatamam...Saygılar.

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler

Arkadaşım kek için teşekür ederim! Çayınız da benden olsun yeni su çektim demlenince koyacağım... Arkadaşlar hepiniz komiksiniz... Biraz anlayış - ne 19 mayıslara ne 23 nisanlara nasıl ithamlarda bulunan insanları biliyorsunuz... öyle durumlarda 3 maymunları oynayıp burda masumane bi durumu bu kadar dallanıp budaklandırmayalım tepkimizi koymamız gereken yerde koyalım. SAYGILAR!
Beni anlayan biri nihayet çıktı çok teşekkür ederim,söylediklerinizden sonra bana diyecek siz yok,gayet iyi bir cevap,tekrar teşekkürler:)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Bugün 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı,bu yüzden sizlere hiç üşenmeden kalktım kek yaptım afiyet bal şeker olsun,çayıda artık burdan birileri ısmarlar diye düşünüyorum

Ben bu cümlelerde.. Günün anlam ve önemini yansıtsın diye kek yaptım die bir şey görmüyorum.. Belki bugun tatildi bende evde kek yaptım gibi bir şey yatıyor bunun altında.. Sanki mesele siyasete çekilmişsesine abartılmış.. Art niyet olmayan başlıklarda kişilerin üstüne gelinmesi çok saçma.. Gerek yok böyle tartışmalara..

Tartışmayı geçtimde.. Fazla grafikçe! olmuş bu başlık :)