Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bülbül

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshop cs5 + wacom tablet. referans kullanılmamıştır. gayet zevkli bir çalışmaydı. iyi seyirler :)

bulbul.jpg

Benzer konular

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
Etkisi değişik bir çalışma olmuş.
Emeğinize sağlık.

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Karantina teşekkür ederim. genelde keskin hatlarla çalışıyorum birde böyle deniyim dedim. ayaktaki problem haricinde gayet hoşuma gitti ve çizerken çok zevk aldım. ayaktaki problemleri de tembelliğimden düzeltmedim öyle kaldı :p

grafikçe_ yorumun için teşekkür ederim :)

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Güzel çalışma eline sağlık.

Bülbülün oldukça yapılı olmuş. Bülbül olduğunu yazmasan daha büyük bir kuş olduğunu düşünürdüm.
Ayakları dalı kavramamış pek biraz daha sarsalar oradaki ufak problemde çözülür.
Birde yüzünda anatomik bir bozukluk var gibi geldi. Yüzün açısına göre gaga çok fazla sağa dönmüş(bülbüle göre).
Eleştirilerim seni kınamak, yıpratmak ya da kötü hissettirmek için değil. Eğer öyle bir izlenim verdiyse özür dilerim.

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel çalışma eline sağlık.

Bülbülün oldukça yapılı olmuş. Bülbül olduğunu yazmasan daha büyük bir kuş olduğunu düşünürdüm.
Ayakları dalı kavramamış pek biraz daha sarsalar oradaki ufak problemde çözülür.
Birde yüzünda anatomik bir bozukluk var gibi geldi. Yüzün açısına göre gaga çok fazla sağa dönmüş(bülbüle göre).
Eleştirilerim seni kınamak, yıpratmak ya da kötü hissettirmek için değil. Eğer öyle bir izlenim verdiyse özür dilerim.

medosanart olur mu öyle şey :) bizim burada yaptığımız paylaşımların amacı bu zaten. eksikliğimizi, hatalarımızı görmek. değil özür dilemek, teşekkür etmem gerekir ve ediyorum da :) gagadaki problem aslında fazla göze batmıyor diye düzeltmedim. birde şu ecnebilerin speedpainting dedikleri şeyi denemiş oldum :) çok fazla bi uğraş yok yani burda. 3-4 saat gibi bişey. yorumun için tekrar teşekkür ederim. iyi çalışmalar.

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Bazıları alınıyor da hep olumsuz yazmışsınız diye :D
Teşekkürler sana da iyi çalışmalar. Ben çalışamıyorum kpss belası var ;)