Belliki yenisin 2 yıllık okuldan yeni mezun olanların çalışmalarına benziyor
ArkadaŞlar O Kadar Mi KÖtÜler Mİ Kİ HİÇ Yorum Yapan Yok Hi Yenİyİm Dİyemİ Yoksa Sİteye Ne Verİyorsam HİÇ Yorum Yapan Olmuytor Tamam Zorunda Deİlsİnİz ArkadaŞalr Saolun...
arkadaşım teşekkür ederim saolasın. öncelikle 1. çalışma bana ait ben sdc arka fon olarak o istasyonu kullandım onun dışında kız ve oğlan vectörel olarak oraya yerleştiridim ve birde kamera tamam fazla bişi yapmamış olabilirim ama kompozisyon oluşturdum herkes o senin çalışman deil ben onu görmüştüm diyor tamam görmüşsünüzdür ama burda gördüğünüz resimle orda gördüğünüz resim arasındaki fark ne o resimdede bu tarzz bi oğlan ve kızmı kullanmışlar onarda aynı kompozisyonumu vermişler arkadaşlar neden yargılarken düşünmüyorsunuz direk yazıyosunuz burdaki olay şimdi çalınmış çalınmamış oldu çaldıklarım var ama bakın ne kadarını çalmış ve çaldıklarımı ne şekilde kullanmışım hiç birinizde 'a bak ben böle bi resim görmüştüm ama bu arkadaşımız bunu bunu yapmış güzel bi espri güzel bi kompozisyon olışşturmuş' diyen yok direk asın helal yani paylaşımdanda soğutuyosunuz insanı helal arkadaşlar süpersiniz çalışmalarımı ispat etmemi istiyorsanız psd olarak atarım sizde kontrol edersiniz mutlu olursunuz tam asılmış olurum bu sefer ok.![]()