Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
paylaşım için sağol ilk önce teraddüt ettim çizimmi fotonun üstündemi oynamışlar diye. hala teraddütteyim ama eğerki gerçekse herşeyi maşallah diyorum öpülesi ellere
resim gibi diilde siyah beyaz fotoğraf gibi duruo =) ama o insanların bunları çizmek için kateddikleri yok düşünlürse doal yani..bunu çizende insan sonuçta
arkadaşım ciddiyemi almıyorsunuz?? forumda türkçe olmayan kelimeler kullanmak yasak.. uyarılmasına rağmen buna devam etmekte yasak.. bir yorum altınızda yazmıştım zaten lütfen daha hassas olurmusunuz....
ilk 3 çalışma photoshop değilse valla süper olmuş sonuçta bende güzel sanatlar eğitimi aldım ve resim yeteneğimde iyidir ama burada ilk 3 resimde bir anormallik var doğrusu diğerleri karakalem adına ciden marifet istiyor.
dediğim gibi photoshoplu gibi görünenler gerçekten orjinalse tebrik ediyorum sanatçımızı