Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bunu Nasıl Yaparım ??

eserx

🌱Yeni Üye🌱
WBOkD.jpg

Yukarıda Bulunan Resimdeki Kesik Yeşil Çizgilerin Nasıl Yapıldıgını Bilen Varsa Anlatabilirmi ister yazılı ister resimle ister videolu anlatım farketmez

Şimdiden Teşekkürler

Benzer konular

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
shape toolu seçin ve aşağıdaki ayarlar ile bir dikdörtgen çizin (yada başka bir şekil)

84036624.gif

Brus tool u seçin ve F5 tuşu ile brush present menüsünü açın ve aşağıdaki gibi sparcing değerini arttırın

32902851.gif

şimdi pen tool u seçin sağ tıklayın stroke path i seçin ve aşağıdaki ayarları yapıp ok yapın. (bunu yapmak için boş layer açın)

50004932.gif

işte oldu

73852037.gif

sizde farklı brushlar ve gireceğiniz farklı değerler ile farklı sonuçlar alabilirsiniz.
bu anlattım işin mantığı. Güzelliği sizin becerinize kalmış :)

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
Evet bencede Vektörel programda yapmak kolay olur!

Ama Photoshopta Ben ne yapardım..

Rounded Rectangle Tool'u alır çizerdim yada Penle farketmez Sonra TEXT aracını alır PATH'in (çizginin) üstüne tıklardım.. ve noktalar koyardım
adszwu.png

:D ama vektörel programda kolay net sonuç alırsınız ;)

bluex güzel açıklamışsın :D aklıma fırça gelmediydi stroke path'ide PATH panelinden tarif etmek istedim ama fırçanın arasını BRUSH panelinden açmak aklıma gelmedi bi an :D
Helal :iloveyou:

eserx

🌱Yeni Üye🌱
anlatım için teşekürler ama istediğimi alamadım normal bir çizgi brush u oluşturdum
dediklerinizi yaptım ama köeşeler istediğim gibi oval olmadı souç böyle

Çözümü bilen varsa söyleyebilirimi

pbx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunu photoshopta yapmanız şart mı?
corelde anlatsam olur mu?

pbx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mz38687756j
* önce corelde bir dikdörtgen çizeriz.
* istediğimiz çizgi kalınlığını ve köşelerde de radüsü veririz.
* dikdörtgen içine bir dikdörtgen daha çizip , her ikisini de beraber seçip ortalarız. ( Bunu her ikisi de shift ile seçiliyken E ve C tuşlarını kullanarak yapıyoruz).
* İçteki dikdörtgenimizin dış çizgisini , ekranımızın saç alt bölümünde bulunan çizgi ayarlarından değiştiriyoruz.
Aşama aşama görsel şekilde anlatmaya çalıştım.

Son düzenleme:

pbx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görsel eklemeye çalışıyorum. fakat hata veriyor. aklınıza takılan bir nokta varsa buyrun, sorabilirsiniz.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
ai> rounded rctangle tool ile istediğiniz kutuyu açın. renk kısmından contur'u seçin. sonra stroke paneline tıklayın. Aşşağıda dashed yazan yere 12 girin. farklı rakamlar girerek özelleştirebilirsinizde.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
f

ai> rounded rctangle tool ile istediğiniz kutuyu açın. renk kısmından contur'u seçin. sonra stroke paneline tıklayın. Aşşağıda dashed yazan yere 12 girin. farklı rakamlar girerek özelleştirebilirsinizde.