Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bunu ücretli çizebilecek arkadaş :?

menevado

🌱Yeni Üye🌱
Teklifiniz hale geçerli ise çok makul bir fiyata çok iyi bir şekilde çizim yapabilir ve 1 günde teslim edebilirim bu işi.
Görüşmek isterseniz hannibas@hotmail.com

dlkns24

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ilan güncelse size yardımcı olabilirim.

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
tşk ler sanırım 100 tl ye çizdirdim uzun zaman oldu ilginiz için tşkler

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web_design__Amazium_by_sergitosuanez.jpg

motolabillustrasyon.jpg

Son düzenleme:

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
register edilmemiş bir üründür ..
17 yaşında yurt dışında bizim tandııgımız bizim çin yapmış bir çocuktur ama çocuk işte başka bir anlaşmazlıktan dolayı gödnermiyor bize vectoru ..

Vay be!.. 14 yıl olmuş, dile kolay... Photoshop'un kaçıncı sürümü çıkmıştı o ara, hı? Sanatçı(Sergio Ordóñez Suánez) 31 yaşında ve İspanya'lı olduğunu söylüyor da, ne sıkmış ama..!

Son düzenleme:

myunder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Vay be!.. 14 yıl olmuş, dile kolay... Photoshop'un kaçıncı sürümü çıkmıştı o ara, hı? Sanatçı(Sergio Ordóñez Suánez) 31 yaşında ve İspanya'lı olduğunu söylüyor da, ne sıkmış ama..!

tebrikler, ilgimi çekmmişti okumadım sonuna kadar bu başlığı. bir de çizeni bağlamaz diyor bilmeden. kanuna göre telif hakkı olmayan çalışmayı alıp uyarlayan veya üstünde değişiklik yapan da suçludur. ona göre çalışın... bana da bilmiyosun demesin bu konuda açılmış davam var...

viktorya

🌱Yeni Üye🌱
ben çizmeyi denerm..80e çizerim.olurmu?arka plan çizilicekmi?yoksa sadece karakterlermi çizilick?

serdarkaraman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çizdirmek istediğiniz bu vektöreli bu şekilde ya da istediğiniz insanlarla birlikte karikatürize ederek dahi çizebilirim. Eski Gırgır Fırt karikatüristiyim ve bu konuda profesyonelim. Eğer halen düşünüyorsanız info@serdarkaraman.com mailinden bana ulaşabilirsiniz.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Çizdirmek istediğiniz bu vektöreli bu şekilde ya da istediğiniz insanlarla birlikte karikatürize ederek dahi çizebilirim. Eski Gırgır Fırt karikatüristiyim ve bu konuda profesyonelim. Eğer halen düşünüyorsanız info@serdarkaraman.com mailinden bana ulaşabilirsiniz.
Bir de önceki mesajlara baksaydınız keşke.
tşk ler sanırım 100 tl ye çizdirdim uzun zaman oldu ilginiz için tşkler
Tarih: 05.08.2010