Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teklifiniz hale geçerli ise çok makul bir fiyata çok iyi bir şekilde çizim yapabilir ve 1 günde teslim edebilirim bu işi. Görüşmek isterseniz hannibas@hotmail.com
register edilmemiş bir üründür .. 17 yaşında yurt dışında bizim tandııgımız bizim çin yapmış bir çocuktur ama çocuk işte başka bir anlaşmazlıktan dolayı gödnermiyor bize vectoru ..
Vay be!.. 14 yıl olmuş, dile kolay... Photoshop'un kaçıncı sürümü çıkmıştı o ara, hı? Sanatçı(Sergio Ordóñez Suánez) 31 yaşında ve İspanya'lı olduğunu söylüyor da, ne sıkmış ama..!
Vay be!.. 14 yıl olmuş, dile kolay... Photoshop'un kaçıncı sürümü çıkmıştı o ara, hı? Sanatçı(Sergio Ordóñez Suánez) 31 yaşında ve İspanya'lı olduğunu söylüyor da, ne sıkmış ama..!
tebrikler, ilgimi çekmmişti okumadım sonuna kadar bu başlığı. bir de çizeni bağlamaz diyor bilmeden. kanuna göre telif hakkı olmayan çalışmayı alıp uyarlayan veya üstünde değişiklik yapan da suçludur. ona göre çalışın... bana da bilmiyosun demesin bu konuda açılmış davam var...
Çizdirmek istediğiniz bu vektöreli bu şekilde ya da istediğiniz insanlarla birlikte karikatürize ederek dahi çizebilirim. Eski Gırgır Fırt karikatüristiyim ve bu konuda profesyonelim. Eğer halen düşünüyorsanız info@serdarkaraman.com mailinden bana ulaşabilirsiniz.
Çizdirmek istediğiniz bu vektöreli bu şekilde ya da istediğiniz insanlarla birlikte karikatürize ederek dahi çizebilirim. Eski Gırgır Fırt karikatüristiyim ve bu konuda profesyonelim. Eğer halen düşünüyorsanız info@serdarkaraman.com mailinden bana ulaşabilirsiniz.