Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bunu yapmayı beceremedim :S Yardımcı olurmusunuz lütfen

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
Red+Movie.jpg

R E D bölümleri ayrı ayrı yapılmış her biri içinde farklı modeller kullanılmış.Buraya kadar tamam ancak parçalar içinde yani R veya E veya D bölümlerinin içinde modellerin olduğu yerde bi ışık oyunu yapılmış ve ben ne ettiysem bu tonu yakalayamadım.Farklı renk katmanlarını karıştırmaya çalıştım silgi yoluyla gene yolmadı gradident denedim yine olmadı.Nasıl tutturabilirim bunu?İçindeki detaylar değil sadece ışık sarı ve kırmızı tondaki ışık efektlerinin kullanımından bahsediyorum..

Benzer konular

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
O efekti yeni bir layer oluşturduktan sonra brush paletinden seçeceğin yumuşak bir brush ile bir çizgi çiz ve biraz blur uygula. Daha sonra opacity değerini düşürerek modunuda color yap. :)

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
red harflerinin içine onlar yerleştirilmemişte siyahlar sonradan eklenmiş gibi düşün olayı hemen çözeceksin :)

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.Ancak ben derdimi anlatamamışım sanırım :)
Benim söylemek istediğim harf içindeki materyal efektleri değil harf içindeki renk tonlaması.sarı ve kırmızılı bir renk tonlaması uydurulmuş ben ondan bahsediyordum :)

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
tamam söylediğini şimdi anladım pardon. bu işlem uzun sürer normalde ama sana yöntemini anlatıcam. bruce wills resmini aç siyah beyaza çevir yani desature yap sonra yeni layeri kırmızıya boya ve modu overlay. sonra yeni bir layer daha aç ve brushla bazı yerlere sarı kondur modunu overlay yap. bu sadece yöntemi

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Layeri kopyalayıp Lighting Effect uygula efeck renklerini sarı ve kırmızı ayarla opacity değerini düşür sanırım yeterli olacaktır...

prometheus2000

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
filter-distord-lens ve gradient menulerini kullanman lazim..