Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Burak ve Kareleri (Yorumlarınız lütfen)

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet biim terasımız cennet bahcesı gıbıdır bır suru cıcek vardır cok gusel kareler yakalama sansına sahıp olurum orda fakat fotograf makına mı bu gun askerdekı abime yolladım konyaya uzun bır muddet makınasız kalacağım :S

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
selam.. makinan nedir? bişeyler yapmak için cabalyıorsun,bu cok iyi ama bana kalırsa öncelikle makinanın kullanma klavuzunu biraz kurcala,makinanı tanımaya calıs..sadece deklanşöre basmakla kalma.makinanın pekçok özeliği vardır..ışık ayarı,renk,doygunluk,kontrast,netlik,iso ayarları vs. gibi..bu ayarları ceşitli degerlerle deneyerek fotograf cekmeye basla ve elde ettigin sonuclarda neler gördüğünü bi incele..yani fotograf cekmek biraz ugras ister,bilgi gerektirir..iyi sonuclar elde etmek isityosan sürekli kurcala makinanı,daha fazlasını ögren eminim ozaman daha nitelikli kareler elde edeceksindir..
çalışmaların kötü degil ama benim tabir ettgim bi cekim,yani "ezbere cekimler" gibi...o yuzden pek tat vermiyor..ama ilk koydugun 3 lü seriye göre 2. seri daha iyi..görsellik olarak ilk seriyi begenmedim pek..fotograf her zaman kendini izlettirebilen nitelikte olmalıdır bana kalırsa..
bu konuda fotograflarını inceleyebilecegin bi arkadasımız var bu sitede ..Ahmet Karataş..çok başarılı cekimleri var..sadece bir öneri benden sana;) bi ara vaktin oldugunda incelemeni tavsiye ederim..şimdiden kolay gelsin..basarılı cekimler dilerimm..allah vizörüne zeval vermesin ;)

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
selam.. makinan nedir? bişeyler yapmak için cabalyıorsun,bu cok iyi ama bana kalırsa öncelikle makinanın kullanma klavuzunu biraz kurcala,makinanı tanımaya calıs..sadece deklanşöre basmakla kalma.makinanın pekçok özeliği vardır..ışık ayarı,renk,doygunluk,kontrast,netlik,iso ayarları vs. gibi..bu ayarları ceşitli degerlerle deneyerek fotograf cekmeye basla ve elde ettigin sonuclarda neler gördüğünü bi incele..yani fotograf cekmek biraz ugras ister,bilgi gerektirir..iyi sonuclar elde etmek isityosan sürekli kurcala makinanı,daha fazlasını ögren eminim ozaman daha nitelikli kareler elde edeceksindir..
çalışmaların kötü degil ama benim tabir ettgim bi cekim,yani "ezbere cekimler" gibi...o yuzden pek tat vermiyor..ama ilk koydugun 3 lü seriye göre 2. seri daha iyi..görsellik olarak ilk seriyi begenmedim pek..fotograf her zaman kendini izlettirebilen nitelikte olmalıdır bana kalırsa..
bu konuda fotograflarını inceleyebilecegin bi arkadasımız var bu sitede ..Ahmet Karataş..çok başarılı cekimleri var..sadece bir öneri benden sana;) bi ara vaktin oldugunda incelemeni tavsiye ederim..şimdiden kolay gelsin..basarılı cekimler dilerimm..allah vizörüne zeval vermesin ;)

yorumunuz için teşekkürler dedıklerınızı yapacagım kendimi gelıstırmek için elımden gelenı yapıyorum...

"allah vizörüne zeval vermesin" amin abi amin :D:D:D

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
burakosar :) naptın ya..ne abisi :) sensin abi :D:D allala..foto koymamıs olsam neyse dicem de içimden yuh diyesim geldi :D:D

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
yok yav yanlıs anladınız o lafın gelsıı benım konusma sıtılım o bazen anneme bile abi diye hıtap ederim ;)

abi nasılsın gibilerinden...:D:D:D

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
sizce bir fotografın daha ii olabılmesı için neler yapılmalı??

efograf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ortalamayı bilmeli :D asıl göze hoş gelen şeyi ön planda tutmayı sağlamak gerekir bunun için farkıl bi konu aç bence sen her fotoğraf için aynı şey söylenmez otomatik çekimde ayrıdır flashhlı çekimde ayrıdır makroda bebek çekiminde sporcu çekimlerinde hepsinde ayrı özellikler aranız bana kalırsa duyguyu iyi ifade etmek gerekir anı yakalamak önemlidir ama ayrı bi konu açarsan daha farklı cevaplar alabilirsin ;)

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
döktürmüşün yav dedıklerın cok mantıklı ve gusel seyler cok teşekkür ederim ...

sedat17 sizede teşekkür ederim en azından fotograflarıma bakıp yorum yaptıgınız için...