Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Burc Mucis (logo)

baskha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo2rxl.jpg

:iloveyou:

Benzer konular

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
pardon ama bunlar logo mu yani? yoksa clipart mı anlamadım ?Hazır clipart ve desenlerin üzerine burc mucis yazılmış.Bence bu çalışmalar logo niyetine kullanılamaz.Hem çok fazla detaylı hemde çok fazla büyükler.Bunu bir kartvizite basıldığında acaba burc yazıları okunur mu?

baskha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Okunur okunur sen dert etme bence ben fikir almak için eklemedim
Sen biraz avrupa logolarına bak bence türkiyeden çık

Gitarlar ve orta kısımda kki kanak hariç hepsi çizimdir ok..
Tşk ederim..

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
ben dert etmem neden dert edeyim.Ben sadece görüşümü ve yorumumu yaptım.Avrupa logolarıda beni ilgilendirmez.Benim bildiğim,gördüğüm,öğrendiğim logo sade,şık ve okunaklı olması gerekir ve ben sizin çalışmanızda bunları göremiyorum.İyi çalışmalar...

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
burç yazısı küçülünce okunmaz. şu boyutla bile zor seçiliyor. üstelik, fonda kullanılan grafikler çok karışık ve üst üste kullanılan imajların seçilmesi çok zor. bir de ufak ve siyah-beyaz düşünüldüğünde, sanırım epey bir baş ağrıtır gibime geliyor.

üslubunuz hoş değil.
bir de bu "logoları" ne amaçla eklediniz, belirtirseniz...

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
anlaşılan hazır desenlerden derleme yapmışsın. Avrupa logosu Türk logosu diye bir kavram yok benim bildiğimkadarıyla. Logo kullanılacağı alanlara göre tasarlanır. Eğer bu logolar bir organizasyon logosu ise oldukça başarılı derim. Lakin firma lgosu ise sadeleşmeni tavsiye ederim. Başarılar

baskha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için..

Hayal gücünüz hep artsın :9

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dilara Hanım'ın dediği gibi..Yapılış amacı ve kullanım alanlarını da belirtirseniz yorumlar ona göre şekillenecektir.

spider2001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kullanılacak yere göre çok güzelde denebilir hiç olmamışta ama genel anlamda hoş çalışmalar ben beğendim.

baskha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınızı için teşekkür ederim ayrıca nerede kullanılacağına gelince Web sitesinin info’sunda kullanmak üzere ayrıca bir alışveriş merkezinde ufak çaplı bir konser verecekler bunun içinde afişlerinde seçtikleri logo’yu kullanacaklar

Hayal gücünüz hep artsın.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumlarınızı için teşekkür ederim ayrıca nerede kullanılacağına gelince Web sitesinin info’sunda kullanmak üzere ayrıca bir alışveriş merkezinde ufak çaplı bir konser verecekler bunun içinde afişlerinde seçtikleri logo’yu kullanacaklar

Hayal gücünüz hep artsın.

Hayal gücünüz hep artsında..Hazır şablonlardan derleme çalışmalarla hayal gücünü nasıl bağdaştırdınız?
Yapılan bir şey yokki? Hazır vektörel al, yanına yazı bumudur hayalgücünüz?

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
o değilde nedense böyle hard temalı müzik mağzalarında,Buç abi şu pena kaça, ya da burç koş 2 çay kap müşteriye şeklinde illaki bi burç olur. hakaten çok ilginç gelir bu bana hep....

dairesel çalışmanın dairesi kalkarsa ona oy veririm ben.

Son düzenleme:

baskha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Atışmak için koymadım bunları buraya
Sizin ki artmasın o zaman bu bir dilektir ok

gem@il

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaptınız çalışma gerçektende clipart gibi duruyor müzek aletlerinin özelliklerini kllanarak veya burc harflerinden tipoğrafi kllanarak farklı ve sade şeyler üretebilirsin.

dnzbrcn

🏅Acemi Tasarımcı🏅

bence seninde arttsın.müzik merkezi diyossun sadece gitar kulanmışsın hadi baglama varsa sınrlandırma yapamazsın ki... bi notadan falan faydalansan daha mantıklı olurdu

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟

Gitarlar ve orta kısımda kki kanak hariç hepsi çizimdir ok..
Tşk ederim..

o değilde nedense böyle hard temalı müzik mağzalarında,Buç abi şu pena kaça, ya da burç koş 2 çay kap müşteriye şeklinde illaki bi burç olur. hakaten çok ilginç gelir bu bana hep....

dairesel çalışmanın dairesi kalkarsa ona oy veririm ben.

1. Hatan Konuyu Açarken Çalışmanın Nerde Kullanılcağını Yazılmamış ve Yazılmadığı İçin İnsanlar Direk Olarak Firma Logosu Olarak Düşünüyor ve bir Firma Logo'su için Bana Göre "BERBAT" Bir Çalışma ama Bir Konser İçin Afiş olabilir.

2. Hatan Forum Kurallarını Belliki Okumamışsınız Forum İçerisinde Uygunsuz Konuşmak ve Tartışmak Yasaktır.
Yaklaşım Şekliniz Çok Yanlış..
Gerçi Siz Kendinize Yakıştırıyorsanız Sorun Yok...
Güzel İnsan Güzel Tepki Alır, Kötü İnsan Kötü Tepki Alır...

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Warezden vektörleri almışsın üstüne yazmışsın bunu 10 yaşındaki çocuk bile yapar :) hayal gücün hazır vektörü alıp üstüne yazı yazmak kadar genişmiş:) Ben çizdim demişsin biri bulur koyar vektörlerin orjinallerini ;)