Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pardon ama bunlar logo mu yani? yoksa clipart mı anlamadım ?Hazır clipart ve desenlerin üzerine burc mucis yazılmış.Bence bu çalışmalar logo niyetine kullanılamaz.Hem çok fazla detaylı hemde çok fazla büyükler.Bunu bir kartvizite basıldığında acaba burc yazıları okunur mu?
ben dert etmem neden dert edeyim.Ben sadece görüşümü ve yorumumu yaptım.Avrupa logolarıda beni ilgilendirmez.Benim bildiğim,gördüğüm,öğrendiğim logo sade,şık ve okunaklı olması gerekir ve ben sizin çalışmanızda bunları göremiyorum.İyi çalışmalar...
burç yazısı küçülünce okunmaz. şu boyutla bile zor seçiliyor. üstelik, fonda kullanılan grafikler çok karışık ve üst üste kullanılan imajların seçilmesi çok zor. bir de ufak ve siyah-beyaz düşünüldüğünde, sanırım epey bir baş ağrıtır gibime geliyor.
anlaşılan hazır desenlerden derleme yapmışsın. Avrupa logosu Türk logosu diye bir kavram yok benim bildiğimkadarıyla. Logo kullanılacağı alanlara göre tasarlanır. Eğer bu logolar bir organizasyon logosu ise oldukça başarılı derim. Lakin firma lgosu ise sadeleşmeni tavsiye ederim. Başarılar
Yorumlarınızı için teşekkür ederim ayrıca nerede kullanılacağına gelince Web sitesinin info’sunda kullanmak üzere ayrıca bir alışveriş merkezinde ufak çaplı bir konser verecekler bunun içinde afişlerinde seçtikleri logo’yu kullanacaklar
Yorumlarınızı için teşekkür ederim ayrıca nerede kullanılacağına gelince Web sitesinin info’sunda kullanmak üzere ayrıca bir alışveriş merkezinde ufak çaplı bir konser verecekler bunun içinde afişlerinde seçtikleri logo’yu kullanacaklar
Hayal gücünüz hep artsında..Hazır şablonlardan derleme çalışmalarla hayal gücünü nasıl bağdaştırdınız? Yapılan bir şey yokki? Hazır vektörel al, yanına yazı bumudur hayalgücünüz?
o değilde nedense böyle hard temalı müzik mağzalarında,Buç abi şu pena kaça, ya da burç koş 2 çay kap müşteriye şeklinde illaki bi burç olur. hakaten çok ilginç gelir bu bana hep....
dairesel çalışmanın dairesi kalkarsa ona oy veririm ben.
yaptınız çalışma gerçektende clipart gibi duruyor müzek aletlerinin özelliklerini kllanarak veya burc harflerinden tipoğrafi kllanarak farklı ve sade şeyler üretebilirsin.
bence seninde arttsın.müzik merkezi diyossun sadece gitar kulanmışsın hadi baglama varsa sınrlandırma yapamazsın ki... bi notadan falan faydalansan daha mantıklı olurdu
o değilde nedense böyle hard temalı müzik mağzalarında,Buç abi şu pena kaça, ya da burç koş 2 çay kap müşteriye şeklinde illaki bi burç olur. hakaten çok ilginç gelir bu bana hep....
dairesel çalışmanın dairesi kalkarsa ona oy veririm ben.
1. Hatan Konuyu Açarken Çalışmanın Nerde Kullanılcağını Yazılmamış ve Yazılmadığı İçin İnsanlar Direk Olarak Firma Logosu Olarak Düşünüyor ve bir Firma Logo'su için Bana Göre "BERBAT" Bir Çalışma ama Bir Konser İçin Afiş olabilir.
2. Hatan Forum Kurallarını Belliki Okumamışsınız Forum İçerisinde Uygunsuz Konuşmak ve Tartışmak Yasaktır. Yaklaşım Şekliniz Çok Yanlış.. Gerçi Siz Kendinize Yakıştırıyorsanız Sorun Yok... Güzel İnsan Güzel Tepki Alır, Kötü İnsan Kötü Tepki Alır...
Warezden vektörleri almışsın üstüne yazmışsın bunu 10 yaşındaki çocuk bile yapar hayal gücün hazır vektörü alıp üstüne yazı yazmak kadar genişmiş Ben çizdim demişsin biri bulur koyar vektörlerin orjinallerini