Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben çok seviyorum bu tip çalışmaları... alttaki şeffaf karelerde kayma olmuş. Logonun az daha küçülmesi belki daha zarif bir görüntü verebilir. Ellerinize sağlık.
2009 yazısı resmin sağ tarafına blocklanırsa ve sağ alt taraftaki logo küçültülürse mükemmel olucak.. ince detay hatalarınız ayrı tabi.. sol üstteki beyaz kare dışındaki tüm içini doldurdugunuz karelerde boşluk hataları var.. ama genel olarak güzel bir çalışma.. ellerinize sağlık
Ben çok seviyorum bu tip çalışmaları... alttaki şeffaf karelerde kayma olmuş. Logonun az daha küçülmesi belki daha zarif bir görüntü verebilir. Ellerinize sağlık.
çok güzel bi çalışma bence başarılı buldum ben ama arka kapaktaki yazı neden o kadar büyük acaba... arkadaşların söylediklerine katılmakla beraber arka kapağa da resimleri sol tarafa küçük küçük koyulabilir arkadaki yazı bence çok göz tırmalıyor...
öncelikle ellerine sağlık; 2009 yazısı modern ve estetik yazısın tam üstüne gelmeli resim biras daha büyümeli veya yukarı alınıp logo büyütülebilir sağ üst köşeye koyduğunuz kırmızı şeritten sol alt köşeyede bir tane konulursa bütünlük sağlanmış olur kanaatindeyim
öncelikle ellerine sağlık; 2009 yazısı modern ve estetik yazısın tam üstüne gelmeli resim biras daha büyümeli veya yukarı alınıp logo büyütülebilir sağ üst köşeye koyduğunuz kırmızı şeritten sol alt köşeyede bir tane konulursa bütünlük sağlanmış olur kanaatindeyim
2009 ürünlerin ait olduğu sezonu belirtiyor.Dolayısıyla en mantıklısı ön kapakta olması.Logonun büyük tutulması tasarımı yutar ve de bozar.Kırmızı şerit tavsiyeniz denenebilir.Yorumlarınız için teşekkürler.
tarzınızı beğeniyorum...sadelikten yana oluşunuz çok güzel...renk uyumu gayet başarılı...arka kapaktaki yazıyı küçük ve ortaya bloklanmış bi hayle düşündüğümde çok şık olacağından eminim...elinize sağlık...
tarzınızı beğeniyorum...sadelikten yana oluşunuz çok güzel...renk uyumu gayet başarılı...arka kapaktaki yazıyı küçük ve ortaya bloklanmış bi hayle düşündüğümde çok şık olacağından eminim...elinize sağlık...
Teşekkürler.Sade çalışmayı çok seviyorum.Kullanılan görselller ve diğer öğeler uyumlu bir şekilde harmanlandıktan sonra çalışma sade de olsa oldukça estetik işler çıkabiliyor.