Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Burs.

epica

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.keremgultekin.com
Merhaba

Bahçeşehir Ün. Görsel iletişim tasarım bölümünü burslu kazandım. Okulun en yüksek verdiği burs %50 ve ben bu %50 lik bursu aldım. Ailem hayatta olmadığı için bir desteğim dayanğım yok kendimden başka. 10000 ytl okulun ücreti ben 4000 lirasını verebiliorum anca geri kalanını bana yıllık burs olarak okuluma ödeyebilecek kuruluşların birinden yardım istiyorum. Gerçekten çok çabaladım didindim ve heba olmasını istemiyorum. Bu burs verildiği ve devlete bildirildiği taktirde kuruluşlara vergide indirim v.s gibi olanaklardan yararlandırdığını duymuştum. Hatta burs verilen öğrenci burs karşılığında okul eğitimi bitince kuruluş tarafından ödenen burs miktarı ne kadar süre hizmet etmesi gerektiriyorsa o kadar ücretsiz olarak hizmet vermesi gerektiğini duymuştum. Bu kuralların hepsine uyarım yeterki gerçekten yardımcı olabilecek biri çıksın. Çok teşekkürler.

not. iletişim bilgilerini vermek sitede yasak olduğu için mesaj yoluyla iletişim de olabilirim.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Madem zor durumdasınız neden devlet üniversitelerini değil de özel üniversiteyi tercih ettiniz? :anlamadim:
Hiç bir kuruluş 1000 lira burs falan vermez ne yazııkkii
Aylık 100-150 lira ya verir ya vermezler :(
Gece yada haftasonu çalışabileceğiniz bir iş bulmanızı tavsiye ederim
hayatta başarılar diliyorum...
İnşallah birgün sizde aynı nickinizde ki gibi bir epika sahibi olarakk; ülkemizi TUĞRUL SUER ' den sonra ikinci kez onurlandırırsınız... :)
En güzel dileklerim sizinle :wink:
Saygılar

epica

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.keremgultekin.com
Madem zor durumdasınız neden devlet üniversitelerini değil de özel üniversiteyi tercih ettiniz? :anlamadim:
Hiç bir kuruluş 1000 lira burs falan vermez ne yazııkkii
Aylık 100-150 lira ya verir ya vermezler :(
Gece yada haftasonu çalışabileceğiniz bir iş bulmanızı tavsiye ederim
hayatta başarılar diliyorum...
İnşallah birgün sizde aynı nickinizde ki gibi bir epika sahibi olarakk; ülkemizi TUĞRUL SUER ' den sonra ikinci kez onurlandırırsınız... :)
En güzel dileklerim sizinle :wink:
Saygılar

neden diye sordunuz cevap vereyim devlet üniversitesinde görsel iletişim tasarım bölümü yok. sadece vakıf üniversitelerinde var. bende biliyordum başvurmayı devlet üniversitesine. sorun şu an da neden orası yada neden burası değil. Ben okumak istiyorum. Bundan daha bir öte sorun yok. Sorun özel üniversite olsun devlet üniversitesi olsun. Bu ülkede paran yoksa ne yazık ki cahil kalmaya mahkumuz. Köstekden çok bence destek yoluna gitmeliyiz diye düşünüyorum. Yönlendirmeniz güzel birşey ama inan ki sizin sunduğunuz şeyler düşünülmemiş yada uygulamada olmyan şeyler değil. Şu an buraya yazdıklarımı şahsınıza da almayın lütfen genel manada yazdım. Kırıcı olmuşsam afola. İyi temennileriniz için teşekkürederim.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
neden diye sordunuz cevap vereyim devlet üniversitesinde görsel iletişim tasarım bölümü yok. sadece vakıf üniversitelerinde var. bende biliyordum başvurmayı devlet üniversitesine. sorun şu an da neden orası yada neden burası değil. Ben okumak istiyorum. Bundan daha bir öte sorun yok. Sorun özel üniversite olsun devlet üniversitesi olsun. Bu ülkede paran yoksa ne yazık ki cahil kalmaya mahkumuz. Köstekden çok bence destek yoluna gitmeliyiz diye düşünüyorum. Yönlendirmeniz güzel birşey ama inan ki sizin sunduğunuz şeyler düşünülmemiş yada uygulamada olmyan şeyler değil. Şu an buraya yazdıklarımı şahsınıza da almayın lütfen genel manada yazdım. Kırıcı olmuşsam afola. İyi temennileriniz için teşekkürederim.

Vakıflar Bölge Müdürlüğüne 23 yılını vermiş bir annenin kızı olarak ve doğal olarak burslar hakkında bilgim dahilinde; sizin hiç bir yerden bu kadar yüksek bir burs bulamayacağınızı anlatmaya çalıştım...
Bu kadar sert bir usluba gerek yoktu...
Hadi bursu buldunuz diyelim; yinede okul özel olduğundan dolayı size bir çok masraf çıkaracak...
Alınan burslar; öğrencilerin yol parasını yada bir kaç kitap masrafını kaldırmaya bile yetmiyor ne yazıkki :(
Bütün bunları kaldırabilecek misiniz?Ben bu yüzden size neden devlet üniversitesi tercih etmediniz dedim...
Yoksa sizi yargılamak gibi bir düşüncem yoktu...
Size şöyle bir öneride bulunabilirim; gidiniz KOÇ Holding ' in kapısına dayanınız :D
Çünkü bildiğim kadarıyla meslek lisesi çıkışlılara yardım ediyorlar;(burs veriyorlar) bir denemekte fayda var diye düşünüyorum ;)
Saygılar

epica

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.keremgultekin.com
Vakıflar Bölge Müdürlüğüne 23 yılını vermiş bir annenin kızı olarak ve doğal olarak burslar hakkında bilgim dahilinde; sizin hiç bir yerden bu kadar yüksek bir burs bulamayacağınızı anlatmaya çalıştım...
Bu kadar sert bir usluba gerek yoktu...
Hadi bursu buldunuz diyelim; yinede okul özel olduğundan dolayı size bir çok masraf çıkaracak...
Alınan burslar; öğrencilerin yol parasını yada bir kaç kitap masrafını kaldırmaya bile yetmiyor ne yazıkki :(
Bütün bunları kaldırabilecek misiniz?Ben bu yüzden size neden devlet üniversitesi tercih etmediniz dedim...
Yoksa sizi yargılamak gibi bir düşüncem yoktu...
Size şöyle bir öneride bulunabilirim; gidiniz KOÇ Holding ' in kapısına dayanınız :D
Çünkü bildiğim kadarıyla meslek lisesi çıkışlılara yardım ediyorlar;(burs veriyorlar) bir denemekte fayda var diye düşünüyorum ;)
Saygılar

Sert bir üslupta değilim bakın yanlış anlıyorsunuz yönlendirmeniz çok güzel :) ama düşünün o kadar kişi varki şöyle yap böyle yap diyen? Üstüne birde psikolojimi ekleyin! sivri dillilik etmiş olabilirim affımı dilemiştim. Ateş düştüğü yeri yakar. sizinde tavsiyelerinize uyucam çok çok teşekkürler.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sert bir üslupta değilim bakın yanlış anlıyorsunuz yönlendirmeniz çok güzel :) ama düşünün o kadar kişi varki şöyle yap böyle yap diyen? Üstüne birde psikolojimi ekleyin! sivri dillilik etmiş olabilirim affımı dilemiştim. Ateş düştüğü yeri yakar. sizinde tavsiyelerinize uyucam çok çok teşekkürler.

Anlaştığımıza sevindim :smile:
Rica ederim :wink:

Bu arada şimdi gördüğüm bir haberi ekliyorum :)
Bilginize

Yurti burs ve kredi başvuruları başlıyor

A.A

Üniversiteye yerleşmeye hak kazanan öğrenciler için yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları saat 14.00'den itibaren yapılabilecek.

2009-2010 eğitim-öğretim yılında üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun (YURTKUR), yurtlarında barınmak veya burs ile öğrenim ve katkı kredisi almak için başvurabilecek. Başvurular bugün saat 14.00'den itibaren kurumun “https://www.kyk.gov.tr” adresli internet sitesinden iletilebilecek.

Başvuru süresi 25 Ağustos Salı günü saat 14.00'de sona erecek. Yurt başvuru sonuçları 30 Ağustos Pazar günü açıklanacak.
Yurt kayıtları 31 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Son düzenleme: