Vector halinde paylaşabilirseniz minnettar kalacağım.. Bu arada herkesin BARIŞ gününü kutlarım..
FoxyCrea ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 22 Kas 2007 Mesajlar 248 Tepkime puanı 21 1 Eyl 2010 #1 Vector halinde paylaşabilirseniz minnettar kalacağım.. Bu arada herkesin BARIŞ gününü kutlarım..
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,410 Tepkime puanı 352 Yaş 51 Web sitesi www.graphicturk.com 1 Eyl 2010 #2 ben biraz çizdim yılanın üstündeki beyazlıklarıda yaparsın düzeltilecek yer varsa düzeltirsin cdr 7 format: Bursa Ecza Koop
ben biraz çizdim yılanın üstündeki beyazlıklarıda yaparsın düzeltilecek yer varsa düzeltirsin cdr 7 format: Bursa Ecza Koop
FoxyCrea ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 22 Kas 2007 Mesajlar 248 Tepkime puanı 21 1 Eyl 2010 #3 çok teşekkür ederim
A after_-the-_death 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Şub 2008 Mesajlar 19 Tepkime puanı 2 1 Eyl 2010 #4 kardeşim bırakın bu grafikerlik işini bi logoyu bulamıyosanızzz cizemiyosanızzz bırakın yaaa
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 2 Eyl 2010 #5 after_-the-_death' Alıntı: kardeşim bırakın bu grafikerlik işini bi logoyu bulamıyosanızzz cizemiyosanızzz bırakın yaaa Genişletmek için tıkla ... Burası bir paylaşım ve yardımlaşma platformudur. Yardımcı olabiliyorsanız buyrun olun.Olamıyorsanız bu agresif tavırlara hiç gerek yok.
after_-the-_death' Alıntı: kardeşim bırakın bu grafikerlik işini bi logoyu bulamıyosanızzz cizemiyosanızzz bırakın yaaa Genişletmek için tıkla ... Burası bir paylaşım ve yardımlaşma platformudur. Yardımcı olabiliyorsanız buyrun olun.Olamıyorsanız bu agresif tavırlara hiç gerek yok.
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,410 Tepkime puanı 352 Yaş 51 Web sitesi www.graphicturk.com 2 Eyl 2010 #6 after_-the-_death' Alıntı: kardeşim bırakın bu grafikerlik işini bi logoyu bulamıyosanızzz cizemiyosanızzz bırakın yaaa Genişletmek için tıkla ... türkçe konuşma ve yazma kabiliyetinizde yoksa bencede bırak bu işi ve forum kurallarını bir okuma zahmetine girersen sevinirim
after_-the-_death' Alıntı: kardeşim bırakın bu grafikerlik işini bi logoyu bulamıyosanızzz cizemiyosanızzz bırakın yaaa Genişletmek için tıkla ... türkçe konuşma ve yazma kabiliyetinizde yoksa bencede bırak bu işi ve forum kurallarını bir okuma zahmetine girersen sevinirim