Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bursa Logo Yarışması Çalışmam

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bursalı olarak yarısma konusunu 'turizmi,tarihi ve kültürünü tanıtan bir logo' diye gorunce ilk aklıma gelen bu üçünüde icine aldıgını dusundugum hacivatkaragoz cizgilerini ağac simgesiyle birlestirerek hem zaman kavramını,tarihi hemde cızgılerle modernlıgı saglamak ıstedım ... uzun zamandır Bursa inasanın unuttugunu dusundugum bu degerı logomda sundum umarım basarılı oluruz :)

bursalogo.jpg

Benzer konular

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Bursalı olarak yarısma konusunu 'turizmi,tarihi ve kültürünü tanıtan bir logo' diye gorunce ilk aklıma gelen bu üçünüde icine aldıgını dusundugum hacivatkaragoz cizgilerini ağac simgesiyle birlestirerek hem zaman kavramını,tarihi hemde cızgılerle modernlıgı saglamak ıstedım ... uzun zamandır Bursa inasanın unuttugunu dusundugum bu degerı logomda sundum umarım basarılı oluruz :)

bursalogo.jpg

yarışma sonra erdi bursa valiliği logo yarısmasıydı.T.C. Bursa Valiliği

1 saat önce yarışma vardı 1 dakika önce yarışma bittimi :D:D bu ne hız anlayamadım

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
yok 7 ekim son tarihti bende onu soledım ben yarısma bıtmeden katılma tarıhı yaptıklarımı yayınlamam dunde katılım bıttıgı ıcın bugun sızlere sundum :)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben logoyu çok beğendim. Çok manidar olmuş:) Belki renklerle oynanabilir, bu halide güzel ama renkli hatırladığımız karakterler hacivat ve karagöz. Bu nedenle renkli bir çalışma denenebilir.
Gerçekten estetik, esprili, ustaca yansıtmışsın. Umarım bu logo seçilir.

Emeğe saygılar....................

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
cok tesekkurler larana bende renklı dusundum cızdım basta fakat bu tarz kurumlarda COK RENKLI OLMUS sozunu duyacagıma emın oldugum ıcın bırazda resmı bı kurum oldugundan koyu ve acık yesılle denıyım dedım. ıns dılegın dılegım olurda secılırız :)

cesices

🏅Acemi Tasarımcı🏅

bursalogo.jpg

logoya bakınca direk aklıma bu albüm kapağı geldi

ablukaalarmsveyda.jpg