Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bursa logosunu arıyor

ferdelance

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"Çalışmaların sol alt köşesine 6 rakam ve/veya harften oluşan rumuz ve sıra numarası yazılmalıdır." diyor bu sıra numarasının ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı arkadaşlar?

Baktım kimseden ses seda çıkmıyor aradım sordum bu sıra numarası ne oluyor diye?

Benim gibi kafasına takılan arkadaşlar için söyleyeyim eğer çalışmalarınız bir sayfadan fazla ise 2, 3 die sayfanın sol alt köşesini numaralandırıyormuşuz. İlk yarışmam olduğu çok mu belli acaba ;)

tasarimci45

🌱Yeni Üye🌱
evet anlaşılıyo ilk yarışman olduğu
bu tür yarışmalarda ıkınmana gerek yok çok anlamsız bişey yap 1. olursun nlamı olan şeyleri hiç sevmezler zira logo yarışmalarının sonuçlarını araştırısan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ve yine o kadar logo arasından Bursayı tanıtacak bi logo cıkmamıs.Her yarısmada oldugu gibi yani bosuna katıldık.Ayrıca valiliğe logo istediler bu ne şimdi çözemedim.

valilik resmi sitesi :)
T.C. Bursa Valiliği

ve işte BURSAMIZIN logosu ve sloganı :crying:
logo1copyo.jpg

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
valilik logosu diyorlar turızım tanıtım secıyolar bende anlamadım sacmalık ve yıne onceden ayarlanmıs bır yarısma secılen logoda komık otesı gercekten yazık. sitede resmı dokumanlaradda valılık ıcın logo duzenlendıgıde belırtılıyor.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
selçuklu çinisi

desen.jpg

Selçuklu çinisi 1242'de Emir Bedrettin Muhlis'in yaptırdığı «Sırçalımedrese»nin geometrik ve bitki motifli duvar çinileri Sırçalı Medrese, 1242 yılında Selçuklu sultanlarından Gıyâseddîn Keyhüsrev’in emriyle Bedreddin Muhlis tarafından Fıkıh ilmi okutturulmak için yaptırılmıştır. Selçuklu devrinin en güzel çini sanatı örneklerini bünyesinde barındırır. Konya’nın Meram İlçesi, Gazialemşah Mahallesi’ndeki medresenin mîmarı, ana eyvan kemerinin sağ tarafında bulunan bir kitâbeye göre Tuslu Mehmed Efendidir.

Çizen arkadaş selçuklu çinisini çizmiş Bursa kültürünü çok güzel yansıtmış tebrik ediyorum.:rofl:

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende diyorum Konya'yı anımsatan bir şey ama :D

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
ee seçiyorlar işte bizde baya bi uğraştık hepsi çöp oldu canları sağolsun napalım :D

hiltonajans

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hiltonajans.com
Başlangıç için var olan tasarımları görebilmemiz mümkün mü? taklit gibi yada copy den çekiniyorda olabilirsiniz ama genelde en iyi tasırmlar ve logolar daima ilham kaynağından geliştirilmiştir....