Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Butik Şarap Broşürü

emre8586

🏅Acemi Tasarımcı🏅
brosur.jpg

değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
amacına uygun bir çalışma olmuş.elinize sağlık.

emre8586

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar neden yorumlarınızı esirgiyorsunuz...

berdos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.turnatasarim.com
Çalışmanı böyle 3d tarzında değil de tamamen açık olarak koysaydın içini dışını görseydik daha iyi olurdu gibime geliyor...

Dergi_Kitap

🌱Yeni Üye🌱
Olması gerektiği gibi olmuş. Ne bir fazla ne de eksik...

Ellerinizize sağlık

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar neden yorumlarınızı esirgiyorsunuz...

* Arka kapakta ki, bakos şarapçılıkla başlayan paragraf; 2,3 virgülle bitirilmiş kocaman bir cümle olarak cümle kurma oskarlarına aday. Değiştirilebilir veya araya bir kaç oktalama işareti kullanarak bir solukta okunan bir yazı olmaktan çıkartılabilir.

* Kapaktaki ürünlerin dpi sorunu varmış gibi duruyor..Diğer logo ve arka sayfa ürünlerine nazaran fazla flu..

* Bu bir broşürse bunun iç kısmıda olmalı değilmi?

* Menü tasaarımıyla broşür ilginç duruyor..Sununmlarınızda bu zemini bir daha kullanmamanızı tavsiye ediyorum..Zaten işin içinde koyu bir ton var zeminde benzer koyulukta olunca, sunumunuzu boğmakla kalmıyor sizinde yazdığıınız gibi sadece bakılıp geçilecek bir iş gibi duruyor..

* Kapaktaki ürün dekupelerinden önde olanının kenar hattının sertliği göze çarpıyor..Diğerlerine uyguladığınız drop shadow verilebilir..

* Bordo renk genelde şarap firmalarının kullandığı bir renk..Genellemenin dışına çıksaydınız emin olun beklediğinizden çabuk cevaplandırma alırdınız.

Kolay gelsin..

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Emre çok qüzel sade bi çalışma eline sağlık..

Herkez qibi benimde şahsi önerilerim olcak, amaç da bu ya :)

Öncelikle; ön kapaktaki "Bakus Butik Şarapları" adlı yazının renginden yada sadeliğindenmidir bilmiyorum biraz ölmüş qibi.. Out glow veya daha açık renk kullanarak o başlığı biraz daha öne çıkarabilirsin.. Bu arada kullandığın renge gelince bence gayet hoş bi renk amaca uyqun olmuş . . ;) pek bi sorun bulamadım tkrar eline sağlık.. ;)

emre8586

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim yorumlarınız için söylediklerinizi dikkate alacağım teoman senin dediğin gibi bakus butik şarapları yazısı firmanın logosu ve gerçek rengi müdahale edimiyorum çok teşekkürler

Coolmen

🌱Yeni Üye🌱
çok başarılı buldum, elinize emeğinize sağlık diyorum

çakırr1

🌱Yeni Üye🌱
yeterince göremeden bir yorum yapmak zor,daha detayı gösterebilirmisin?

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
* Arka kapakta ki, bakos şarapçılıkla başlayan paragraf; 2,3 virgülle bitirilmiş kocaman bir cümle olarak cümle kurma oskarlarına aday. Değiştirilebilir veya araya bir kaç oktalama işareti kullanarak bir solukta okunan bir yazı olmaktan çıkartılabilir.

* Kapaktaki ürünlerin dpi sorunu varmış gibi duruyor..Diğer logo ve arka sayfa ürünlerine nazaran fazla flu..

* Bu bir broşürse bunun iç kısmıda olmalı değilmi?

* Menü tasaarımıyla broşür ilginç duruyor..Sununmlarınızda bu zemini bir daha kullanmamanızı tavsiye ediyorum..Zaten işin içinde koyu bir ton var zeminde benzer koyulukta olunca, sunumunuzu boğmakla kalmıyor sizinde yazdığıınız gibi sadece bakılıp geçilecek bir iş gibi duruyor..

* Kapaktaki ürün dekupelerinden önde olanının kenar hattının sertliği göze çarpıyor..Diğerlerine uyguladığınız drop shadow verilebilir..

* Bordo renk genelde şarap firmalarının kullandığı bir renk..Genellemenin dışına çıksaydınız emin olun beklediğinizden çabuk cevaplandırma alırdınız.

Kolay gelsin..

creedwar'a katılmadan edemicem arkadaşım...
emeginize sağlık..
kolay gelsin..

esenkurt

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir çalışma olmakla beraber birde düz halini yüklerseniz detaylar daha iyi görülebilir.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Güzel başlamış(arka plan ve onun reng) kötü uygulanmış...
Arka kısımda şişeler "sibek" gibi kalmış, işten oldukça kopmuş,
Ön tarafta ise hem çok büyük hemde gereksiz bi eğim olayına girmiş.

zemini bu işten çıkarırsak. Vasatın oldukça altında bir iş.
Zemindeki üzüm stilizasyonunu klavuz edinerek tekrar çalışman gerektiğini düşünüyorum.

iyi çalışmalar...