Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bütün olmayan iki parçayı birleştirmek??

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar size yine bir sorum olacak:(
pen tool ile çizilmiş uçları açık iki parçamız olduğunu düşünelimyani bütün olmayan içi renklendirilemeyen yarım yuvarlak iki daire...ben ne yapmalıyımda bu iki yarım yuvarlağı bir araya getirip içini renklendirmeliyim

iyi çalışmalar...

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Daire ise çalışma
Shape Tool İle İki noktayı birbirine birleştirdiğin zaman içine dolgu rengi verebilirsin

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
şu an kalbin iki parçasını birleştirmek istiyorum.. shape tool la denedim olmadı

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
umarım görünür resim

bu kalbin toplamda 4 ucunu birleştirip renk vermek istiyorum..

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Anladığım kadarıyla ve bir acemi olarak cevaplı-yorum : Bütünü çizin ve istenilen yerden kesin, oluşan iki parçayı kendinize göre birleştirin.

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
kalpg.th.jpg
[/URL][/IMG]

oldu sanırım

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
seyit teşekkürler ancak önce çizmem ve sonra birleştirmem gerekiyor. ilgine teşekkürler:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Çizdiğiniz iki şekli seçin ve combine yapın. Sonra shape tool ile uçları birleştirin.

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
evvet süpersiniz arkadaşlar:) Crazyglad ve Fatoş hanıma teşekkür ediyorum:)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Birşey değilde soruyu yalnış sormuşsun içini renklendirme değil bu contur rengi vermek ;)
Çözdüğüne sevindim
Kolay gelsin

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
yok Fatoş hanımın resimlerine bakmayın siz asıl amacım içine renk vermekti söylediklerini uygulayınca contur de içide renklendirilebiliyor:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Böyle durumlarda çok parçalı çizimde olabilir. Combine yaptığınız zaman uçları rahatlıkla birleştirebilirsiniz.

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet artık rahatlıkla birleştirilebiliyorum:) bazen sorunlarla karşılaştığımda diyorum ki kesin corelde böyle bir özellik yok ve hep yanılıyorum.. araştırdığımda veya sorduğumda mutlaka bir çözüm çıkıyor:)

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya hazır başlık açmışken bişer daha sorayım bu pick tool için herhangi bir kısayol tuşu yokmu?

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
vay be kaç aydır denemediğim tuş kalmamıştı space hariç:)
çok teşekkür ederim grafist:)

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
ucu açık çizimlere renk verme

Merhaba arkadaşlar size yine bir sorum olacak:(
pen tool ile çizilmiş uçları açık iki parçamız olduğunu düşünelimyani bütün olmayan içi renklendirilemeyen yarım yuvarlak iki daire...ben ne yapmalıyımda bu iki yarım yuvarlağı bir araya getirip içini renklendirmeliyim

iyi çalışmalar...

Merhabalar,

Eğer CorelDRAW x4 kullanıyorsanız tools / options / document / general'i seçip; fill open curves seçeneğini işaretlerseniz uçları birleşik olmayan çizimlerin içine renk verebilirsiniz. Yani daire veya U gibi kapalı olmayan çizimlere bile renk verebilirsiniz. Dolayısıyla iki yarım kalbe renk verebilir, yanyana getirip bütünleştirebilirsiniz. Ayrıca iki ayrı parcaya değişik renk verebilir, birleştirdiğinizde iki renkli kalpte yapabilirsiniz.

İkinci olarak muhakkak CorelDRAW'ın kısayollarını kullanmanız da gerekmez. Kendiniz istediğiniz işleme, istediğiniz kısayolu veya tuşu atayabilirsiniz...

İyi çalışmalar...

Son düzenleme:

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
hayır x3 kullanıyorum bu saydığınız özellikler yok sanırım x3 te ama hallettik çok şükür.
kısa yol atanabilirliğide duymuştum ama oda daha sonra bakabilcem sanırım, yardımlarınız için teşekkür ederim..

iyi çalışmalar benzersiz tasarımlar...