Facede gördüm bri yapmış nasılsa aradığım birşeydi zaten söyleyenlere şimiden tşk..
V VebaVaronu 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 17 Nis 2011 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 17 Nis 2011 #1 Facede gördüm bri yapmış nasılsa aradığım birşeydi zaten söyleyenlere şimiden tşk..
mct0033 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 16 Eki 2008 Mesajlar 248 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.beysanat.com 17 Nis 2011 #2 resim açılmıyor ancak küçük halinden gördüğüm kadarıyla photoshop motion blur efekti. layeri kopyala. resimde görünecek olan alanı dekupe et ve dekupesiz layere blur menüsünden motion blur uygula.
resim açılmıyor ancak küçük halinden gördüğüm kadarıyla photoshop motion blur efekti. layeri kopyala. resimde görünecek olan alanı dekupe et ve dekupesiz layere blur menüsünden motion blur uygula.
V VebaVaronu 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 17 Nis 2011 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 17 Nis 2011 #3 Yaptımda şöyle bişey oldu Yalnız sadece bir noktaya o efekt uygulanmış oldu kenarları nasıl yumuşatıcam ? Ayrıca büyük hali ise şöyle Tanımadığım birinin facesinde tesafüen gördüm ondan dolayı küçük resim
Yaptımda şöyle bişey oldu Yalnız sadece bir noktaya o efekt uygulanmış oldu kenarları nasıl yumuşatıcam ? Ayrıca büyük hali ise şöyle Tanımadığım birinin facesinde tesafüen gördüm ondan dolayı küçük resim
1965seyfo ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Haz 2008 Mesajlar 157 Tepkime puanı 1 17 Nis 2011 #4 Bu Şekilde Yapacağını Umuyorum Başarılar https://img24.imageshack.us/img24/4701/file22737.mp4