Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Byajans logo çalışması için

uzfeyzi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.byajas.com
ya bu nasıl

by4cc8.jpg

Son düzenleme:

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
bunu basılı materyallerde kullanmanız sıkıntı yaratır...

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
gene olmamış ama tebrk ediyorm hiç itiraz etmeden üstüne gidiyosn ve yeni çalışmalar yapıyosn bu şekilde devam edersen iyi şeyler çıkarırsn bence.

Nadim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.nadimomur.com.tr
Gerçekten usanmadan sıkılmadan üretmen güzelll....

Yalnız renk uyumlarında bence biraz daha çalış ayrıca bir çok logo sitesi var ..

Ne kadar çok incelersen okadar üretkenliğin artabilir...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen ayrı ayrı konu açarak konu kalabalığı yapmayın. Eğer konunuzuna devam edicekseniz bu konuda görselleri sergileyiniz..

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Ben uğur böcekli logonuzu beğendim.Uğur böceğinin solda olanı olan çalışmanız.Diğerleri basit ve anlamsız.

cristianosman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gittikçe daha iyiye gidio logon bence yüzdün yüzdün kuyruquna geldin derler ya o misal.bundan sonraki gerçekten daha da iyi olacaqına inanıyorum ben ellerine sqlık

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yaptığın çalışmada ilk dikkatimi çeken şeyin üzerinde fazla düşünülmemiş bir iş olduğu.
Madem bu işe maddi ve manevi yatırım yapacaksın, logona çok fazla önem vermelisin
günlerce düşünüp en uygun düşünceyle en iyi tasarımı ortaya çıkarmalısın.

En uygun düşünceyle dedik: Tasarımında düşünce olayını pek göremedim, düşünce gibi gözüksede baştaki koyduğun insan figürlerinin dekorasyondan öte bir fonksiyonları yok
çünkü bu figürlerin uygun görsel olduğunu varsaysak bile, yaptığın işle bağdaşmayan bir fonksiyonları var. İlk bakışta bir dans grubunun veya benzeri bir insan topluluğunun eylemlerini sembolize ediyor gibi halleri var.

En iyi tasarımı ortaya çıkarmalısın dedik: Baştaki figür grubu ile logotype'ın tipolojik yapısı tamamen kopuk. Bu ilişki bence sağlam bir şekilde kurulmalı. Bence değil tüm çalışmalarımızda tasarımın en temel ilkelerinden biri olan uyum, armoni gibi olgulara azami dikkat göstermeliyiz. Tipolojik yapı logotype özelliği gösterebilecek çok az bir özelliğe sahip, sadece J harfinde bir uzatma, başka bir şey yok, Bunun dışında normal bir text yapısının dışına çıkma endişesi gözlemeliydik çalışmanızda.

Sonuçta şöyle bir toparlayacak olursak, baştaki figüratif simgeleri atıp yerine başka simgesel kompozisyon düşünmelisin. Çok daha değişik bir fontla çok daha ilginç tipografik kompozisyonlar yakalamalısınız. Tabii kullandığın font yapısı ve biçimsel ögelerin yüzdeyüz bir uyum içinde olması gerekmektedir.

Kolay Gelsin.....

Cahit Hocama aynen katılıyorum...