Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

C.Draw'da de illüstrasyon denemesi

engin17tr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mutlaka bu işin bir programı mevcuttur ama; corelle yağlı boya tabloyu üstünden kopyalayarak
benzetmeye çalıştığım bir illüstrasyon..
Buyrun..
kzz.jpg

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanırım çizmediniz trace yaptınız yanılıyorsam düzeltin

hattat17

🌱Yeni Üye🌱
beğendim. Ama çalışmanın tamamını görmek isterdik.. :D

hattat17

🌱Yeni Üye🌱
hayır bu trace değil.yakından bakıldığında çizim olduğu rahat anlaşılıyor..

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu çalışma trace sonradan renkler ile oynanmış!.

engin17tr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yanılıyorsun..Bunu üzerinden çizerek yaptım. Trace değil.. Niye inanasınız gelmiyoki onu anlamadım..Yakından bakarsanız(büyütürseniz) anlarsınız..
Bidahakine çizimleri aşama aşam kaydedip koyacağım galiba.. hiç bir şeyi ispat etme zorunluluğum olmasada..

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Mutlaka bu işin bir programı mevcuttur ama; corelle yağlı boya tabloyu üstünden kopyalayarak
benzetmeye çalıştığım bir illüstrasyon..
Buyrun..
kzz.jpg
Güzel bir deneme/başlangıç. Türk CorelDRAW kullanıcıları nedense CorelDRAW'da illüstrasyon yapılabileceğine pek inanmıyor. Ama gayet de iyi illüstrasyonlar ypaılabiliyor, gerek kendi blogumda gerekse blogumdan alıntı yapılıp bu forumlarda paylaşılan CorelDRAW harikaları başlıklı yazılarda CorelDRAW'da neler yapılabileceğinin güzel örnekleri verilmişti. Biz hep kolaya alışmışız. İki tıklamayla bir şekil yapmayı ders olarak algılıyoruz, programın teknik özelliklerini anlatan dersler yayınlanıyor. Oysa ki illüstrasyon başlıbaşına üzerinde ayrıca durulması gereken, emek isteyen ve programdan bağımsız bir konu.

Çalışmanız gayet güzel. Fountain Fill, Blend ya da Contour efektleriyle daha yumuşak geçişler, gölgeler ya da ışıklar yapabilirsiniz. Ya da bunların hepsini bir kenara bırakıp Mesh Fill üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Eminim ki çok çok daha iyilerini yapacaksınız.

Kolay gelsin.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yanılıyorsun..Bunu üzerinden çizerek yaptım. Trace değil.. Niye inanasınız gelmiyoki onu anlamadım..Yakından bakarsanız(büyütürseniz) anlarsınız..
Bidahakine çizimleri aşama aşam kaydedip koyacağım galiba.. hiç bir şeyi ispat etme zorunluluğum olmasada..

ben sadece bende bıraktığı ilk intibayı paylaştım kendi çiziminiz ise çok uğraşmışsınız buda belli bu durumda elinize sağlık...

Güzel bir deneme/başlangıç. Türk CorelDRAW kullanıcıları nedense CorelDRAW'da illüstrasyon yapılabileceğine pek inanmıyor. Ama gayet de iyi illüstrasyonlar ypaılabiliyor, gerek kendi blogumda gerekse blogumdan alıntı yapılıp bu forumlarda paylaşılan CorelDRAW harikaları başlıklı yazılarda CorelDRAW'da neler yapılabileceğinin güzel örnekleri verilmişti. Biz hep kolaya alışmışız. İki tıklamayla bir şekil yapmayı ders olarak algılıyoruz, programın teknik özelliklerini anlatan dersler yayınlanıyor. Oysa ki illüstrasyon başlıbaşına üzerinde ayrıca durulması gereken, emek isteyen ve programdan bağımsız bir konu.

Çalışmanız gayet güzel. Fountain Fill, Blend ya da Contour efektleriyle daha yumuşak geçişler, gölgeler ya da ışıklar yapabilirsiniz. Ya da bunların hepsini bir kenara bırakıp Mesh Fill üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Eminim ki çok çok daha iyilerini yapacaksınız.

Kolay gelsin.

elbetde coreldraw da çok iyi illüstrasyonlar yapılabilir üztelik yeni sürümlerinde bununla ilgili gelişmeler oldukça insanı heveslendiriyor bununla beraber hala corel12 ile halen çalışmaya devam etmekteyim :)

engin17tr

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Kolay gelsin.

Teşekkür ederim.. bloğunuzun adresi nedir?

engin17tr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bunu burada yayınlamak doğru olurmu bilmiyorum ama; aşağıdaki çalışmalarıda Corel PainterX' de yaptım.
Corel Painter X'i internet 30gün kullanım kısıtlamalı olraka indirdim ve bu aşağıdaki ilk çalışmam..

Dijital pastel :tongueout:

1-2.jpg

2-2.jpg

3-2.jpg

4-2.jpg

5-1.jpg

6.jpg

7-1.jpg

8-1.jpg

9.jpg

10-1.jpg

11-1.jpg