Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

c++

betülk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Bilg. Prog okudum bıttı c++ bılıyorum okulda ıken demolar hazırlamıstık ve su an datnet ogrenmek ıstıyorum sızce olabılır bı?vee datnet kursu nerde verdır?

Benzer konular

OsmanGultepe

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.osmangultepe.com
datnet değil DotNet Dot nokta demekdir ve .Net manasına gelir:) önce bunu öğrendik şimdi gelelim DotNet bir dil değil !Çatıdır! C++ biliyorum olayına;

C++ biliyorsun peki ne kadar biliyorsun? C++ güçlü ve devasa şahane bir dildir. Diyelimki yeterince biliyorsun. Ozaman

Java + C++ = C#.Net dilini öğren.

Nedir bu Sişarp(c#), C# Java ve C++ gibi güçlü dillerin birleşmesiyle onları örnek alarak çıkan bir dildir. Javayı bilen C++ ı bilen bir kişi C# da hiç zorluk çekmez.

Geri Dön DotNEt ÇAtısı Altında ZATEN C++ VARDIR.

Visual C++ 2008 Express Edition

C++ dilini hiç görmedim hiç öğrenedim ama birgün oturup sırf zevk için bu dilide öğreneceğim.

/*Kurs diyorsun güzel diyorsunda biraz araştırsayda BilgeAdam a ulaşabilseydin ;)

Eğitim Kurumu
Netron
BilgeAdam
Başarısoft
Edutime
Bilişim Eğitim

Webdeb inceleye bilirsin.

Not: kimseyede bu nasıl bunu ne yapmalıyım diye sorma soracaksanda Googleye sor taibki Programcı Olmak İstiyorsan.

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
" Java + C++ = C#.Net dilini öğren. " = Yanlış c#(Borland ve Microsoft lugatında) java * picsunkey * c * c++ * assembly * hexadecimal kod sisteminin borland ve microsoftun kendi yöntemleriyle birleşimidir.

Ayrıca .net dil değil markaların dilleri birleştirdiği yada kendi framework ve kurallarına göre ayarlama yapılmasını sağlayan bir birleştirici çatıdır.Yani C# dildir c#.net microsoft çatısı altında kendi kurallarıyla c# dilini kullan demektir.

c++ biliyorum ancak .net ne yalan söyleyeyim çok fazla derinlemesine bilmiyorum canım sıkıldıkça öğrenmek için bakıyorum; ama şunu çok ii biliyorum ve denedim c++ biliyosan visual studio c++.net ile istediğin piyasadaki program gibi ve piyasadaki web uygulamaları gibi uygulamalar yazabilirsin .Hatta sadece assembly biliyosan bile yazabiliyosun ki... Sadece öğrenmen gereken framework kalıpları ; c++ .net içerisinde kullanılıyor. Ama şuda bi gerçek piyasada yapılmış olan uygulamaları saymazsak .net kullanım sınırları nelerdir ? Mobile uygulamalara katkısı , oyun için çıkartmış oldukları shareware.net çatısının durumu yada içeriği konusunda hiçbir fikrim henüz yok , bu yüzden sadece piyasada ne yapılıyosa normal de c++ bilen .nette piyasal uygulamalar yazabildiğini gördüm .net çatısı altında benim bildiğim sadece 40 farklı dil kullanılabiliyor bi rivayette 75 dili desteklediği .Rivayetler sürüyor...

Osman arkadaşım hiç kusura bakma ben taa c ve c++ dönemlerinden gelmeyim . C++ şimdiki gibi görsel hazır kalıplı ara programlama dillerine hiç benzemez . C++ öle bigün oturupta öğrenilecek bir dil değildir.O dili öğrenmek için kaç fırın ekmek yenildiğini 3d oyun motoru ,fifa gibi oyunlar yazan adamlara ve yapay zeka ile uğraşan insanlara sor . Bunu da sen inceleseydin bilirdin.Adını bile duymadığın belli...Yada kulaktan dolma öle yazıyosun.

Son düzenleme: