Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet farkındayım. Sadece duyduğum rahatsızlığı dile getirmek istemiştim.
Aslında medyanın bu konudaki vurdum duymazlığını gözler önüne seren bu görüntülere en başta medya olarak sahip çıkılması geren TÜRKÇE' ye malesef ki en başta onlar sahip çıkıyorlar.
çok ısrar ettim şuraya farklı bir fotoğraf için ama o gün sakalım yoktu sözüm dinlenmedi) baskıdan bir çıksında bakalım ne var ne yok ozaman bir yazı yazarım ama emeğine sağlık...
çok ısrar ettim şuraya farklı bir fotoğraf için ama o gün sakalım yoktu sözüm dinlenmedi) baskıdan bir çıksında bakalım ne var ne yok ozaman bir yazı yazarım ama emeğine sağlık...
Ben iki şeye takıldım burada. 1. editör resmi ki aceleye geldiğinden bahsetmişsiniz sanırım bi sonraki sayıda düzelecektir. 2. ve önemli olanki derginizin genelinde ve bu editör yazısındada cümlelerde düşüklükler anlam kargaşası ve volkan arkadaşında belirttiği türkçe kullanım yanlışlıkları var. Sanırım editör olarak en çok bunlara dikkat etmelisini. Papatya ile ilgili olan konuyu okumadığınızı bile yazmışsınız ancak tüm konuları çok büyük bir titizlikle okumalı kontrol etmeli ve gerekli müdahaleleri yapmalısınız. Emeğinize sağlık Kolay gelsin
Cadde life deyince akla kadın ayakkabısı mı geliyor? Dergi bayanlara yönelik mi? Eğer bayanlara yönelik ise belirtilmesi gerekir diye düşünüyorum. kapakta bu ayakkabıyı anlatan veya gösteren bir ibare olmayınca bu kadın ayakkabısının kullanılması - ucunda kırmızı karanfil olsa da- bence çok saçma. Ayakkabı yerine kültür ve yaşamı anlatan başka bir obje kullanılmasından yanayım.
Kapak üzerindeki yazılarda satır arası sorunu var sanırım Emeğine sağlık…
yazı pragraflarını ya biraz daha içeri alın ya da hiç pragraf vermeyin bence bu sekilde biraz bicimsiz duruyor. bi de derginin genel anlamda tasarımını görmediğimiz için --- bir kaç sayfası hariç --- dergi ile bir bütünlük sağlıyor dergi için uyumlu mu değil mi bir yorum getiremeyeceğim.. ama sade ve hoş çalışma emeğine sağlık...