Mantıklı kelimesinin anlamını öğrendiğinde boş yere yazdığı göreceksin.
Yolda görsem suratına tüküreceğim, 3ay kursta 1program öğrenmiş grafikerim diye gezen yeni yetmelerin çalışma şekli gibi fiyatlara sırf piyasayaı düşürerek 1 lira dahi geçse haram olsun bana da emeklerime de.
Ben kaç konu altında bu anlamda tepki gösterdim hatta matbaa da hatta ve hatta butik ajasların bazılarında da işlerin tamamen böyle olduğuna yaşayarak tanık oldum ve lanet ettim. Herseyin bir ederi vardır, ama serbest piyasa diye bir şey olunca durum bu oluyor. Yeri geliyor 50tl ye logo isteyenlerle karşılaşıyorsun neden? çünkü bu logoyu 50 tl ye yapan adam cıklar var sağda solda sen ben uğraşıyoruz adam internetten çalıyor çırpıyor veriyor sürümden(!) kazanıyor ama kaybeden sen biz oluyoruz.
Burada da başka konuda da fiyat kıran ucuzcu davranan mesleğin saygısını ayaklar altına alan kimse eleştiririm umarım bu kez anlaşılmışımdır...
Sen en başta yazdıklarını bir daha oku, kendini yazdıklarını anladığından bile şüpheliyim bu tür ilana senin gibi cevap veren adamların aklından şüphe ederim ben ki sen dahil suratına tükürmem işerimmm yaptıkları tasarımları da suratına fırlatırım sende diğerleri gibi işverenlere kendini pazarlayan bir insansın kendini pazarlamayan bir insan lafa zaten mantıklı uygun fiyat gibi terimlerle başlamaz, acık söleyim bu tür terimlerle cevap veren adam benim gözümde baştan kaybetmiştir