Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cafe Lunchin | Logo ve Kartvizit

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
süper ;) bir önerim olacak sadece sakıncası yoksa tabi; 1 numaranın arkasıyla, 3 numaranın ön tarafını birbirine uyarla birde öyle dene derim, güzel olabilir. ;) ama bende 1 numara derim hemde ısrarla :D

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
3 üde gayet tatmin edici çalışmalar vakat 3. çalışman aradan sıyrılıyor iyi yakalmışın çatal ve bıçak olayını orada gerçekten çok hoşuma gitti ama zevkler farklı müşteri 2. seçmiş ne diyelim uğurlu olsun...

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com

3ren

🌱Yeni Üye🌱
Bence 2. Resim Karizmatik Duruyor :D

Yazı Tipi'de Mükemmel. ( Yazı Tipinin Adı Nedir ? )

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Bence 2. Resim Karizmatik Duruyor :D

Yazı Tipi'de Mükemmel. ( Yazı Tipinin Adı Nedir ? )

Teşekkür ederim..

yazı tipi, Neogrey, Dafont'ta bulabilirsin.. yalnız font ilk gönderdiğim örnekteki gibi bayağı ince, hatta orada gördüğün "BOLD" hali.. ama ikinci sayfada, daha kalın örnekli bir çalışmam var, kalın halini font'u vektörel'e çevirip (Convert to Path) üzerinde oynayarak elde edebilirsin.

Kolay gelsin..

fearcontroller

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba dostum, öncelikle eline sağlık bence 2 numara güzel fakat üç renk seçimi sanırım olayın büyüsünü kaçırıyor. Ön yüzdeki degradeli alanı tek renge (kırmızı) düşsen "LUNCHIN" deki "IN" bölümünü kırmızı tramı versen sanki çok güzel olacakmış gibi geldi bana. Tekrar eline emeğine sağlık diyorum ve kaçıyorum...

mustafa26

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 numaralı kartvizitin çık hoş olmuş

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
yorumları okuya okuya geliyorum son sayfaya doğru kimse 2'yi beğenmemiş, bende aksine en çok 2nciyi sonra 3'ü beğendim.. niketim müşterinde 2 demiş.. Ellerine emeğine sağlik, hepsi çok başarılı, takip ettiğim kadari ile sende öle.. Kolay gelsin..

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
kartal değil soyadım erkartal:D adım volkan :D

memnun oldum volkan, şahin veya can bende :))

Merhaba dostum, öncelikle eline sağlık bence 2 numara güzel fakat üç renk seçimi sanırım olayın büyüsünü kaçırıyor. Ön yüzdeki degradeli alanı tek renge (kırmızı) düşsen "LUNCHIN" deki "IN" bölümünü kırmızı tramı versen sanki çok güzel olacakmış gibi geldi bana. Tekrar eline emeğine sağlık diyorum ve kaçıyorum...

Çok teşekkür ediyorum dostum.. "LUNCH" ile "IN" in ayrılması gerektiğinden ötürü kırmızıdan biraz daha farklı ama uzak olmayan bir renk kullanmam gerekiyordu, ama eminim bahsettiğin gibide yapsam güzel durabilirdi. Degrade kısmında haklı olabilirsin ancak çok geç, yinede gelecek çalışmalar için bulunsun elimizde :) Teşekkürler tekrar..

1 numaralı kartvizitin çık hoş olmuş

Teşekkür ederim beğenin için, 2 numara seçildi müşteri tarafından :)

1 ve 3 güzel olmuş doğrusu

Müşterimde tam zıttını düşünmüş hehee :)

yorumları okuya okuya geliyorum son sayfaya doğru kimse 2'yi beğenmemiş, bende aksine en çok 2nciyi sonra 3'ü beğendim.. niketim müşterinde 2 demiş.. Ellerine emeğine sağlik, hepsi çok başarılı, takip ettiğim kadari ile sende öle.. Kolay gelsin..

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için, evet aslında 2 benimde hoşuma gidiyordu, değil mi ki zevk renk meselesi :) Tekrar teşekkürler, sanada kolay gelsin ;)

pescatore66

🌱Yeni Üye🌱
selamlar... bu lunch-in cafe bakirkoyde ve deniz hn mi sahibi acaba?

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Öncelikle elinize sağlık. Çalışmaların hepsi çok güzel. 3. çalışmanız cafe için çok kullanışlı fakat font u çok sade bence. 2. çalışmadaki font u 3. çalışmada bir deneseniz daha şık duracak sanki. İyi Çalışmalar.

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Öncelikle elinize sağlık. Çalışmaların hepsi çok güzel. 3. çalışmanız cafe için çok kullanışlı fakat font u çok sade bence. 2. çalışmadaki font u 3. çalışmada bir deneseniz daha şık duracak sanki. İyi Çalışmalar.

Teşekkür ederim güzel yorumların için, 2. sayfada bahsetmiştim, ilk sayfadaki logolardan 2.sinin kalın fontlusu tercih edildi, yine ikinci sayfada uygulanmış hali ile görmen mümkün...

Kolay Gelsin.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Teşekkür ederim güzel yorumların için, 2. sayfada bahsetmiştim, ilk sayfadaki logolardan 2.sinin kalın fontlusu tercih edildi, yine ikinci sayfada uygulanmış hali ile görmen mümkün...

Kolay Gelsin.

Aaa yeni gördüm 2. sayfadaki çalışmanızı. Müşteri ile zevklerimiz benzermiş :) Tekrar elinize sağlık. İyi çalışmalar.

interhalil_58

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kesinlikle 1 diyorum ve logonun üzerine biraz daha çılgınımsı çizgiler yaratırsan kesinlikle iyi olur

hakankid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 numaralı calısma galatasaray kokuyor :)) o yüzden 3 diyorum :)